SCHRIJVEN IS SCHRAPPEN

Wat ben ik ’n hele grote sukkel! „JA, JE BENT DE ALLER GROOTSTE ‚LOSER‘!!!,“ vond hij …Er is niet één blog weg, maar alles is weg … Parels voor de zwijnen en ik loop steeds met me kop tegen de muur, krijg elke keer de deksel op me neus en ga niet eerder citeren uit ‚MOERGROBBEN‘ van Theun de Vries voordat de keuken helemaal schoon is … Ik moet gewoon met een kroontjespen en ’n pot inkt gaan schrijven, ook al vind ik dit erg mooi !

Ik kan geen Engels lezen, ’n kleine vergissing en drie jaar schrijven is weg, niemand die het leest, dus . . .  Ik kon in Utrecht ’n bibliofiele gedichtenbundel, uit 1934 of eerder nog, van Theun de Vries kopen van over de honderd euro’s . . . Zijn naam was gedrukt in rode letters: twee kleuren druk, wat je tegenwoordig ook nergens meer tegenkomt . . . Ik ga alles schoon maken, overhemden wassen, bedden verschonen, want er is zo . . .

Alles is weg! Ik kan gewoon niks meer terug vinden . . .  De video’s met de Weledelgeleerde Heer drs. Jean Hubert van Tongeren waren mooi … , ik vind ze mooi, heel erg mooi . . . , ‚gedenk te sterven‘, daar praatte hij over en daarna kwamen de ‚Heksen van Pieter Breughel‘ waar je ook niet blij van wordt. En ik maar denken: Dit is het . . .  Je werkte kei hard voor later . . .  Je ging nog naar de avondschool voor volwassenen, want dat papiertje was voor later heilig . . . En, dan brak ik me poten weer in Tirol . . .  Maar, als ik straks beter ben . . .  En dan komt de Weledelgeleerde Heer drs. Jean Hubert van Tongeren: „Gedenk te sterven!“ Kan ik ook effe an de bak . . .  Nee, natuurlijk niet!

Sorry!

Elfriede, maandag nacht 16 november 2015, 0.55 uur . . .

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s