A L L E S

Aan: de Weledelgeleerde Heer drs. Jean Hubert van Tongeren . . .  Voordat u zich afvraagt: „Wie is dat Kutwijf? Wat moet ze? Ken ik haar ergens van? Ik ken die trut niet en ik wil die Gia Trut ook niet leren kennen!“  Vanaf 2013, cursus Amsterdam I in Noord, daarvoor De Jordaan op de Elandschgracht in het Claeverhuis en wat was dat kutwijf lastig-en-vervelend vooral. Wees blij, dat tinef géén verstand had van kunst en cultuur en helemaal niet van de bijbel, anders was die téringkanertrut nog lastiger geweest . . . 

Elfriede, dat geile kutwijf houdt van U!!! Dat geile typhuskreng hield van U!!! Die Geile Trut zal altijd van U blijven houden!!!

„Waar ken ik die trut van? Ik ken die trut niet! Pleuriswijf krijg de pispokken en rotop! Waarom val je me steeds weer lastig?“ Dacht hij nog, terwijl hij de pot doortrok.

HET SPIJT ME ENORM, DAT IK NOG GEILER-DER-der-der DAN VRESELIJK GEIL VAN U WAS! 

Als mannen ’n erectie hebben, doen wij vrouwen daar niet zo moeilijk over: moet kunnen . . . Maar ja . . . , als je aan het bijbelen bent in het Oude en Nieuwe Testament …  Ik dacht nog: Die heb ik weer! Komtie angekakt met z’n gebijbel: „Gij zult dit, en Gij zult zo!!!,“  met de allergrootste hoofdzonde! „Blijf met je rotpoten van andermans wijf af, want dat geeft ’n hoop gedonder in het patriarchaat!!!“. Zij hoort thuis in het rijtje: DE OS MET DE EZEL EN DAAR ACHTER EN DAAR WEER HELEMAAL ONDERAAN BUNGELD . . . , ( … ), . . . , . . . . , ( … ), ze . . . , DIE GEILE KUT OOK NOG! Eigenlijk, doet ze helemaal niet eens ter zake . . . , maar de zonen die ze baarde . . .  O! God! Jezuschristus Allenmachtig sta me bij? Amen . . .  Nee, ‚t is niks en toch is ‚t alles! Gek, hè . . . 

Yvonne is de enigste die mee leest; zeker weten doe ik dat natuurlijk niet, want zij gaat nu al over haar nek! „KORT MAAR KRACHTIG, FRIET?!?,“ brult zij steeds weer door de telefoon, wanneer ik haar vertel, dat ze me niet op Facebook moet ‚liken‘, maar op WordPress. Helaas! Ze begrijpt ‚t niet en als niemand haar dat uitlegt . . .  Ze heeft ’n tablet en zo’n i-app . . .  Wat u ook had, boven die plaquette van Gouda in ‚t Catharina Gasthuismuseum. U wilde wat laten zien en dat lukte niet, omdat u veelste-veel-en-nog-meer erop had . . .  Ik: „Kijken?“ Na de tweede keer al was u enorm geïrriteerd: „Jij staat aan de verkeerde kant!,“ zei Jean Hubert van Tongeren: Als u maar aan de Goede Rechterkant staat . . .  Iedereen geniet, als u me afzeikt . . . , denken dat ze ‚t ook allemaal moeten, kunnen en mogen, want zo stom zijn ze wel, weten ook niet beter . . .  Wat ‚t aller ergste is . . . , al die wijven voelen zichzelf dan meteen geweldig . . . , in het bijzonder dat de Witte Spook uit de Bos en Lommer, die Nachtmerrie waar ik al eerder over schreef: Zeik me af en breek me helemaal af . . . , dat is pas echt genieten: „Met dat ultra mini rokje uit de jaren zeventig ziet ze er helemaal, als een echte hoer!,“ van dat geroddel en: „Moet je kijken hoe ze er bij loopt met haar veelste strakke legging! Gatverdamme!!! Die ouwe trut is over de honderd kilo!!! Gatverdedamme! Die broek zit ook veelste strak, ‚t is gewoon smerig!“ Al die wijven: ALLEMAAL! HAAT  EN  NIJD  IS  VAN  ALLE  TIJD! Ze verbeelden zich dan heel wat en denken, weten vooral dat ze hoog boven me staan en diep verachten, waardoor ze zichzelf stukken beter voelen, wat duizend keer lekkerder is dan seks en klaarkomen, want dat is alleen maar lastig en vervelend. Ze waren al op hun negentiende helemaal uit geneukt en zwanger.  

VERGEEF HET ME??? BEDANKT!!!

‚t Is uit het Oude Testament, dan moet u maar effe goed zoeken . . . Dus, omdat ik niet kan komen, als ’n plastice etalagepop zonder kut . . . , ( … ), . . . , doet dat geile tyfuswijf niet meer mee.  Elfriede, maandag 18 januari 2016

 

 

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s