‚t Groenste gras . . .

Voor: drs. Jean Hubert van Tongeren . . . ,

waar wilde ik over ouwe hoeren? Over ‚t afzeiken: Ik kan onmogelijk even gezellig met mensen wat babbelen of ze moeten je meteen afzeiken . . .  „Vertel?!?,“ vroeg-tie . . . 

Ik kom thuis, maak de deur open en in het voorbij gaan loopt die Turkse Lul naar buiten en vroeg me of ik vreemd ging . . .  Ik was helemaal verbouwereerd, door zoveel impertinentie! Omdat ik niet aan de lopende band ’n stuk of vijf kinderen produceerde, schijn ik vreemd te gaan . . .  Of hoe zien die Zakken het in die Arabische cultuur? Waarom? Waarom, denken de mensen mij als een stuk stront te kunnen behandelen??? „Ga JIJ vreemd?,“ vroeg die zak zo plomp verloren en ik kon nog net adrem antwoorden: „Nee, hoor! Ik hou alleen maar van jouw.“ En, weg was die ploert: „Arme Henny!,“ zei hij nog voordat hij de deur achter zich sloot en ik was helemaal flabbergasted . . .
DSC_0026

Nog voordat er ook maar iets kan beginnen, bemoeien je buren zich er al mee! Nog voordat er iets gepoot is . . . , ben je al een kankerhoer . . .  Sterker nog! Ze zitten er gewoon op te wachten! JE MOET VOOR SCHUT!!! Dan kunnen ze je helemaal finaal te stront in trappen, want daar geilen ze op, als wilde . . . , wilde . . . , woeste hengsten . . . , zoiets dacht ik . . .  En, vandaar . . . , dat ik mij afvraag: Hoe kan ik ooit gelukkig worden tussen de lakens? Die kans is je niet eens gegund . . .  Die kans is je absoluur en helemaal nooit en ooit gegund en iedereen maar denken: Alleen bij haar is het gras altijd groener, groener dan groen . . . , bij haar groeit het groenste gras . . .  Vandaar al die agressie en haat van al die wijven, want ze hebben zo’n rot leven . . .  

Ik ga boodschappen doen, heb niks meer in huis . . .  Elfriede, donderdag 10 maart 2016

Ein Gedanke zu “‚t Groenste gras . . .

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s