De Idioot

„Wat gaan we doen?,“ wilde de Weledelgeleerde Heer drs. Jean Hubert van Tongeren weten. „Zijn we wat van plan soms?,“ vroeg die Idioot. Zelf vond Die Idioot dat ze over haar psychische blokkades wat wilde vertellen, want daar zat zij tot barstens vol met al die:

Krankzinnige Kanker Trutten

Overvol, ‚t barst gewoon uit al z’n voegen, ze wilde er uitgebreid heel erg lang over uitweiden . . . , tot in de aller kleinste details heel, erg, langdurig, er vooral HÉÉL, VÉÉL over miereneuken . . . , tot in alle oneindigheid . . . , zonder ophouden . . .

„Waarom?,“ vroeg hij, want meestal hebben mannen daar al genoeg van binnen de vijf minuten. „Omdat ik dat wil!,“ gilde Die Idioot hysterisch. Vooral tegen al die ‚CONTROLE FREAKS‘ die alles beter denken te weten en overal meteen bovenop zitten, staan en je nooit ook maar ’n ogenblikje met rust kunnen laten, zodat die Idioot onmogelijk ook maar één enkele scheef schaatsje zou kunnen rijden en daardoor zo verstopt zat, als hun stinkende afvoerputjes . . .  Omdat dit haar bezig hield: dag & nacht!!!

Die Idioot . . . , ja . . .  Ze stond er mee op & ging er mee naar bed . . .  Zij hoeft er ‚De P.C. Hoofdprijs voor bloggen‘ niet mee te winnen! Maar, die „ALTIJD & EEUWIGE BETER WETERS“ met of zonder universitaire titel, die haar ALTIJD & EEUWIG HÉÉL PRECIES WETEN te vertellen, wat ze allemaal heeft te moeten . . . , kunnen aan ‚t gas . . .

BEMOEIDE DIE IDIOOT ZICH ME MET HUN GEILHIED???

Voor mijn part zijn ze hun hele verdere leven sexverslaaft tot op het bot, neuken ze vijftwintig kinderen en nog meer op deze overvolle wereld . . . Die Idioot wil ’t beschrijven, als ‚t even wil meezitten: in drie, vier à vijf kloeke delen . . . , die weer in tientallen hoofdstukken zijn verdeeld . . . , in hele dikke series . . . , met steeds weer ’t zelfde thema . . .

Kanker Copy Cat’s  & Controle Freaks Rotop!

Ja, met zo’n hele lange, vette middelvinger voor al die Trutten, die ongelofelijke ‚controle freaks‘ vooral . . . , en al die ‚copy cat’s‘ . . . , Gestapo-Bitches met hun: ‚HOU ‚T KORT & BONDIG!!! !!!‘,  die enkel tijd hebben voor hun eigen Kanker Kut & Kanker Kleinkinderen . . . , gewoon voor al die Kutwijven waar die Idioot totaal gestoord van wordt! ‚Controle Freaks‘ begrijpen je echt niet, voor nog géén meter. Ze willen je ook niet begrijpen: Ze vinden alleen zichzelf erg belangrijk, willen alleen maar de baas over je spelen en sturen je door, als gestoorde Idioot naar Stichting ’40 – ’45, want zij weten het beter . . . , zij zijn zó veel belangrijker, denken ze . . . Zó ontzettend intelligent en ongelofelijk belangrijk.

VETTE  SHIT!!!

SONY DSC

SONY DSC  *  Leiden . . .

Mensen hebben er géén zin in: schrappen die handel!

Éen ding weet ik wel: Anpappen & Nathouden . . . , dat wel, desnoods jaren lang en je ringeloren tot in ’t oneindige . . .  Ik publiceerde gelukkig niets. Stel je voor, zeg . . .

Bovendien, het zijn altijd de verkeerde mensen die ’t lezen & ’t valt altijd in de verkeerde handen . . . Bijvoorbeeld, ’n huisarts heeft ’t véélste te druk voor deze flauwe kul, maar zelf is hij dus wel de aller grootse LUL. Alleen zijn assistente die geilt er enorm op & VERGEET VOORAL DE BUREN NIET . . .  God zei dank! Alles is geschrapt.

Maar het komt steeds weer terug. WordPress schrapt het niet . . .

SONY DSC

SONY DSC   *  Alkmaar waar de victorie begon!  *

Die Idioot denkt dat Mieppie over ‚t toetsenbord liep, terwijl ze ’n pizza at, want alles is weg . . .  Laten we hopen, dat alles weg blijft, want Die Idioot had al drie keer alles weg geschrapt . . .

„Het segghen is maer wind maer doen dat is een ding . . . “ Roemer Visser, ‚t vriendinnetje van P.C. Hooft . . .

6 Gedanken zu “De Idioot

 1. Elfriede! Je bent ergens boos over. En ik als onschuldige lezer moet grinniken als ik tussen je tirade door de foto’s zie van bóze roofvogels. Oei, kijken die me een partij chagrijnig! Waar je precies boos over bent weet ik niet. (Hebben je buren te luidruchtige seks?), maar ik zou die drie, vier, vijf delen graag lezen.

  Gefällt mir

  • Deze blog is al meer dan vier jaar oud en al die bagger had ik vandaag geschrapt. Kon hem nergens meer vinden, maar Peter was meteen van de partij … Knap van jou …
   Ik zocht tot ik een ons woog, want ze zijn weer aan het rommelen bij WordPress. Ja, ik ga dan wat uit proberen en kijken wat er gebeurd … Niks dus … , ik blijf zoeken naar verloren blogs.
   Kijk, ik vroeg nergens om bij WordPress en dan moet het weer beter. Geef me dan eerst een workshop en vertel hoe het werkt en waar het voor is. Gek wor ik ervan, al die bijdehante nerds . . .
   Ken je dat? Na jaren heb ik dat geblog een beetje onder de knie … , pleuren ze weer handen vol roet door je vreten … Zeikers! Elfriede, 1 april 2020

   Gefällt 1 Person

   • Als ik aan die Kanker Trutten vertelde dat ik blog, beginnen ze me meteen te vertellen, hoe ik dat moet doen: „Houw het kort!“ Ken je die? Dat soort wijven en dan hoor ik: „JIJ-IJIJIJIJ HEB ALTIJD ZO`N LANG HEMD AN!!! IEDEREEN STRUIKELT DAAROVER.“ Met andere woorden: Ik heb absoluut géén trek in jouw gezeik bij WordPress … Ze hebben het ook altijd ontzetten druk met hun soepballetjes. Zitten ze met hun klauwen in het gehakt en dan bel ik op … Dat ook nog!
    Dus, vandaag was ik wat aan het rommelen en ik sloeg het op als concept . . . Kortom: Alles is weg? Wat deed ik verkeerd? Nee, hun deden niks, hè . . .
    Nee, ik weet niet hoe ik het boven water kan krijgen, er is in het systeem iets fout gegaan en vraag mij niet wat??? Elfriede, 1 april 2020
    – Nee, het is géén omnibus geworden in drie delen. Hier moet je het maar mee doen. Maar, wel lief, om te lezen, dat je graag alles van me wilt lezen … Het is gewoon gepieker, waar ik niet uit kan komen en dat schreef ik van me af … Welterusten met een kusje!

    Gefällt 1 Person

   • Ik doe het met zo’n – vooralsnog – gratis pagina van WordPress. Daar kan ik bijna niks aan veranderen en dat is denk ik maar goed ook. Dus als ik het goed begrijp duikt een vier jaar oud blog ineens op en is ook weer zoek? Mysterieus. Maar ik lees je gefoeter met veel plezier, oud of nieuw… 🙂

    Gefällt mir

   • Oh . . . , dus als je gratis blogt, heb je géén armslag bij WordPress, zeg maar . . . Maar, waarom komen ze dan ankakken met zoveel shit: eerst in vakjes, dan ik regels, alsof ik zelf er ook nog iets aan kan toevoegen. Wanneer, ik dan de moed heb, om iets aan te klikken zit ik diep in de shit …
    Ik blog op z`n Amerikaans en betaald met Henny`s creditcard en dan is alles weer gepiept.
    Soms, krijg ik een mailtje van WordPress, dat ik niets hoef te betalen. Ik betaal nooit iets: Ten eerste durf ik zonder Henny niet eens te internet bankieren, iedere keer hebben ze weer wat, waar ik totaal gek van wordt.
    Als ik het met heel, véél moeite dan eindelijk na zes maanden snap: pleuren ze er weer handen vol roet in . . . , alsof ik de boel aan het besodemieteren ben . . . Ja, iedereen kan wel zeggen dat ze Boellaard heten, dus de Ingbank vertrouwd me niet. Dat weten we al jaren! Waar was ik?
    Ten tweede betaal ik nooit iets, omdat ik zelf niemand vertrouw . . . Nee, voor géén meter! Zeikers! Denken mij voor schut te kunnen zetten … Zo kan ik dus uren lang doorgaan . . . Elfriede, woensdag 1 april 2020

    Gefällt 1 Person

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s