NEUKEN

Aan: De Weledelgeleerde Heer drs. Jean Hubert van Tongeren en de rest . . . 

Alleen me zwager reageert . . .  Viezerik heeft niks anders te doen en ‚t is zo ontzettend frustrerend, hè . . .  Ook voor al die Gore, Grijze Geile Sletten van de Amsterdam-Cultureel Historische Vereniging, die driftig op zoek zijn naar hun troeven, om ze tegen me te kunnen gebruiken: OM ME TE KUNNEN AFZEIKEN EN TE RODDELEN VOORAL en nog meer te kunnen roddelen . . .  Nee, ze kenne me niet in de goot trappen: Jammer,hè . . . ?! De Weledelgeleerde Heer drs. Jean Hubert van Tongeren leest mijn blogs niet eens! WIJVEN ZE MOGEN VOOR MIJ ALLEMAAL OPNIEUW AAN ‚T GAS !!! !!!

SONY DSC

SONY DSC  Ja! Ja-aa-aa-aa-ah, allemaal verboten vruchten en die Kankerslet vreet ze allemaal op: Zo goed?!?

Nee, dat Kutwijf is niet interresand, dat Kutwijf is alleen maar verschrikkelijk! Want dat Kutwijf blogt helemaal verkeer en ze kunnen niets van dat Kutwijf jatten, gebruiken en ‚t leest ook niet lekker weg. Kortom: ‚t STUK STRONT HEB WEER WAT TE MOETEN . . .  Tja, als ze nu over seks schreef, konden we d’r nog belachelijk maken, bespotten en bespuugen  … , maar ook daar is zij te stom voor . . . 

De Weledelgeleerde Heer drs. : „Ga je lekker zo? Laat mij er dan alsjeblieft buiten?“

SONY DSC

SONY DSC

De Idioot: „Nee, want u bent me niche. Niemand is in mijn geriatrische dagboek vol seniliteiten geïntresseerd . . .  IK MOET VREEMD GAAN! Daar zitten ze bovenop, zó irritant! Nog voor ik iets op Facebook geschreven heb en nog voor ik op Enter druk, zit die LUL van ’n ZWAGER er al bovenop! Hevig gefrustreerd en vooral die Gore, Grijze, Geile Wijven van de Amsterdam-Cultureel Historische Vereniging . . .  Die getrouwde Trut is daar al weg! Valt tegen, hè . . .

De Idioot:  „Oké, zo zielig voor dat Typhuszooitje. Deze Trut wilde nooit kinderen hebben, dus op haar vijfenveertigste liet zij die roestbak uit haar baarmoeder verwijderen door een gynaecoloog. Bezwaren??? Pas na haar vijftigste was zij in de overgang. Valt tegen??? Dus, dat Kankerwijf had nog in ruim vijf jaar zwanger kunnen worden. En die Kankerhoer wilde géén abortus, dus . . .: Ze ging niet meer naar de Wallen! Zo goed??? Haar baarmoeder kwam langzaam tot rust en schee er langzaam helemaal mee uit na haar vijftigste . . .  Valt tegen, hè . . .   Dus, vanaf me vijfenveertigste wilde ze liever géén seks meer. Wanneer mannen té opdringer werden had zij daar wel haar trukje voor en slikte ze het hele zaakkie na ’n minuutje gewoon door . . .  Ze had zowiezo ’n hekel aan seks, want zij vond het te veel gedoe, na afloop moest zij zich douchen, voeten goed verzorgen met antidesinfecterende talkpoeder en cremmetjes hier en daar . . .  ‚t Mannetje was weer aan z’n gerief gekomen . . . , dat was weer dat en zij ruimt de troep meteen op . . .“  Kortom: Ze heeft seks nooit iets gevonden, niet meer dan ’n rotklus, die er bij hoorde . . .  RODDELEN!!!!!! BESPOTTEN!!!! BELACHELIJK MAKEN!!!! WANT ALLE KUTKANKERWIJVEN NEUKEN BETEN!!! GELUKKIG WEL! Behalve als ‚t puntje bij ‚t paaltje komt, dan zijn ze opeens niet thuis, de Scheitlijsters . . . 

De Weledelgeleerde Heer drs. : „Waar wilde je nu naartoe? Ik weet dat je nooit met de deur in huis valt, maar gewoon begint te klojen . . . “

SONY DSC

SONY DSC

De Idioot: „Oké, die trut is geen zzp’er, maar schrijft ’n geriatrischdagboek en géén blog. En zij is niet grappig, en helemaal niet verassend, ze is gewoon debielerig bezig: Zo goed? Jullie kunnen het krijgen zoals jullie ‚t willen hebben . . .

SONY DSC

SONY DSC  Op het Oudekerksplein in de zomer van 2014 en deze werd ook onmiddellijk weggehaald op Geschiedenis Amsterdam/Facebook. Van mijn foto’s waren ze niet vies. Sterker nog! Ze lopen te zeiken om feedback en als je dan iets plaats, kotsen ze je uit, want dit Kèlerewijf lusten ze niet . . .   Nee, dat kan niet! Wijven! Jaloers tot op het bot!!!

Het had me heel erg gegriefd: Me foto’s mochten niet Facebook/Geschiedenis Amsterdam, ik moest me smoel houden, werd volkomen genegeerd . . . , diskrediet tot op het bot met ’n grote, gore smoel begin juni al, want ze waren bang, dat ik er van tussendoor zou knijpen zonder te betalen: „JE MOET VIJFENZEVENTIG EURO BETALEN!!!“ Op zo’n overrompelde dwingende manier, dat ik onmiddellijk dacht: Ik heb ‚t helemaal gehad met die Klootzakken! Als ik op de vereniging ben in Noord, dan kan je me toch ook aanspreken tijdens de pauze: „Mevrouw! Wilt u vast betalen, we zitten krap en dan is dat vast binnen. Hoeven we ons daar niet meer druk om te maken. Kijk, u bent niet de enigste en straks vissen we achter ‚t net. Nee . . . , agressieve grote bekken . . .  IK BEN ER KLAAR MEE! HELEMAAL!!!! VAN MIJ HEBBEN ZE GEEN LAST MEER!!! ALLE GEILE KUTTEN KUNNEN GELUKKIG ZIJN!!!! GELOOF ME: IK HEB VAAK GEHUILD . . . 

Elfriede, maandag 15 april 2016

 

 

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s