Echt vet

Yvonne! Je telefoon doet het niet. Ik heb daar ook altijd last van, als ik wil internet bankieren, dan brengt Henny hem weer aan de praat en dat wil ik zelf kunnen. Laat me dan 25.000 keer op me smoel gaan! Verdomme . . . , komttie met z’n gore klauwen, pakt ‚t mobieltje uit me handen en met z’n smerige lange duimnagel is het al gebeurd . . .  Straks bellen de mensen 112, want ik wor er gillend, krijsend gek van . . .  Hij moet nu toch wel een begrijpen, dat ik het zelf wil proberen . . .  Begint hij te zeiken: „Ik koester je . . . “ Nee, hij koestert z’n bankrekening . . .  Ja . . .  Nee, we hebben helemaal géén klik: Ook zo’n ontzettend misverstand, hè . . .

Je krijgt al die draadloze techno voor je smoel en dat is zo ontzettend stom van dat KANKER-STOMME-KUT-WIJF, dat ze ‚t niet onmiddellijk begrijpt, hè . . .  Niet weet wat ‚t überhaupt voor moet stellen . . .  Zij absoluut niet weet hoe ze ‚t moet gebruiken. Had dat STOMME-KANKER-KUT-WIJF dan ergens om gevraagd?  

BEK DICHT! GEWOON VIA INTERNET BETALEN EN VERDER HEBBEN WIJ HELEMAAL MET MEVROUW NIETS VAN DOEN!

Yvonne, ik heb je twee hotmailtjes gestuurd, wilde graag weten of ze zijn aangekomen. Niemand, maar dan ook niemand die reageerd. Ik moet eerst € 50,00 overboeken, dan pas zijn ze bereid, om hun smoelen open te trekken . . .

Elfriede, dinsdag 28 juni 2016

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s