Gouda

Een beetje meer de Sint-Janskerk in Gouda en wat minder de Maestro, de Weledelgeleerde Heer drs. Jean Hubert van Tongeren . . . , want er moet altijd zo’n kankerwijf voor staan . . .  Stel je voor, ik vraag beleeft of ze even ’n stapje naar achter wil gaan, om betere foto’s te kunnen maken . . .  Dan breekt echt de pleuris uit . . .  Ik moet oprotten als ik aan het filmen ben, want daar hebben ze last van: PISWIJVEN!!!!

SONY DSC

SONY DSC

Dit is de enigste foto waar ik hem helemaal van kop tot teen op heb staan. Moet er niet een of  ander typhushoer voor gaan staan?  God zei gedankt en geprezen, die trut is géén lid meer, hebben ze daar géén last meer van . . .  KUTWIJVEN!!!!

SONY DSC

SONY DSC

Ja, die trut wil hem nog ’n keer, omdat hij in ’n hoekje stond op zijn website en nu weg is en dat maak ik zelf wel uit. Deze trut viel op hem! Ja, deze trut was tot ver over haar oren verliefd op hem . . .  Zo ordi!!! Gatverdamme!!! Maar, als ‚t met dat ouwe lijk ooit zover was gekomen, dat hij haar knieën om zijn heupen had getrokken . . . , dan had hij geroepen: Jezus! Eindelijk, ik ben thuis en dat voelt zo goed!!!“ „Waar bleef je zo lang? Dat had wel veelste lang geduurd, zeg . . . ,“ zeg ik dan . . .  „Oh, het is zó goed, om eindelijk thuis te komen . . .  Ik kom . . .  Vindt je ‚t erg? Dat ik zo vlug klaar kwam? Het was zo geweldig . . . “ „Nee, hoor . . . ,“ zeg ik dan . . .  Bij mezelf denk ik dan: Ben niet anders gewend . . .  „We doen het gewoon nog ’n keer, toch . . .“  Komtie angekakt met ze ‚Goudse Glazen‘ . . . , wat ’n kapsies . . .  Ik had elke nacht natte dromen van die lul: Godverdomme! Ik doe nooit meer wat, ook niet met ’n wijf, ook niet als ik onder de negentig of tachtig kilo weeg, omdat de teleurstelling nu nog zeer doet . . .  Nee, hij was niet verliefd, was het maar zo . . . , want ik neuk desnoods met ’n krokodil: NO PROBLEM!!!!

SONY DSC

SONY DSC

Elfriede, vrijdag 22 juli 2016

Ein Gedanke zu “Gouda

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s