De geile Kankerhoer . . .

Waar zijn al die geile Kutten nu van de Amsterdam-Cultureel Historische Vereniging? Mevrouw liep iedereen voor de voeten, ze was de hel in de „hemel“ . . .  Stront jaloers! Vooral, die Gestapo-Bitch met haar grote bek, die me zo geweldig kon afzeiken en mevrouw maar kopjes thee uitdelen . . .  Maar, waar mevrouw zo bang voor was, gebeurde gewoon: Ze werd bespot, gehoond, haat en nijd ‚t is van alle tijd, omdat ze die pik niet tussen hun benen hadden . . .  Mevrouw wist alleen, dat ’n wijvenclub de hel op aarde was . . .  Wat volledig bevestigd werd . . .  Ze zijn zogenaamd heel, erg, gezellig in je geïnteresseerd, horen je dan helemaal uit en ja hoor! Ze hebben beet en onmiddellijk begint ‚t afzeiken . . . , hoe dan ook . . .  Ook als ze je niet uithoren, vinden ze wel wat . . .  Waarom zijn wijven zó?  Denken ze daarmee … ? Die algehele onverschilligheid waarmee ze je kankeren, hun smerige en valse vileinheid is te walgelijk voor woorden.

Waar zijn die Kutten en die Bitches met hun kutlevens nu? Ze verbeelden zich alleen maar, dat mevrouw ‚t hele paradijs bezit, want zij hadden ’n kloten leven . . .   Zo werkt dat: Je doet niks . . . , je loopt ze voor de voeten . . .  Die stijve lullen lusten hun niet, dus concluderen ze . . .  Nee, ze stellen en bevestigen dat mevrouw de hoer is en  daar is helemaal niks voor nodig. Hoe ze dat zo zeker weten, snap ik ook niet . . .

Het is heel erg met me, durf amper nog boodschappen te doen!SONY DSCWanneer was ‚t? September 2013? Toen ging ‚t nog net op ‚t nippertje . . .  Ik was toen nog géén zeventig: Nu hoeft het niet meer . . .  Nee, ik ben geen Babyboomster, ‚t is nog erger! Geboren tijdens de Tweede Wereldoorlog en nog in Duitsland ook . . .  Ja, echt waar! Ontzettend fout . . .  Zo, en donder nou maar helemaal op!

SONY DSCProost!

Elfriede, donderdag 20 oktober 2016

Ein Gedanke zu “De geile Kankerhoer . . .

  1. Die openheid van mezelf vind ik toch wel leuk. Die vereniging was voor mij een hel. Ik vond het er in eerste instantie ontzetten interessant en dacht: Zo doe ik ideeën op, om over te kunnen schrijven, want bij mij tussen de lakens is al meer dan een halve eeuw echt niets meer loos . . .
    Kutwijven wisten het beter: Ik fietste helemaal om te kunnen neuken naar Noord over het IJ … Zeikwijven! En nu? Met die coronacrises . . . , gefeliciteerd! Elfriede, vrijdag 17 april 2020 en die Giga Kut is over twee weken precies zesenzeventig en dan pist ze op al jullie graven.

    Gefällt mir

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s