Boeken

„Liefde is een zeer werkzaam schoonheidsmiddel.“ Hij is goed, hè! Van Louisa May Alcott en die Google op. 

En het werkt ook zo, want als je verliefd bent, gaat alles vanzelf en je hebt ook overal zin in en toen versprak ik me en zei: „Als ik hem zie ben ik gelukkig.“ Klein detail, dat ik nooit zal vergeten en iedereen die het hoorde ging over z’n nek, omdat ze geluk met neuken verwarren en dat is iets heel anders, want je kan neuken terwijl je diep ongelukkig bent, dat weer wel . . .  Mensen weten sowieso alles beter en dan zoek je alleen maar ’n beetje aanspraak, je wil wat babbelen en dan hebben ze meteen vunzige en vuile gedachten: Wat moet die Trut! Met d’r geile Trut! Ze is toch niet pedo? Grote bekken! Daar wordt je dan mee afgeblaft . . .  Beter zo . . .  Me geld en vooral me tijd zijn ze niet eens waard . . . 

Nog meer over de liefde: „Venus zelf helpt de dappere.“ Tibullus . . .  Ja, Google we ook op! Venus de godin van de liefde is mijn planeet en dat is iets heel anders dan geilheid en lust, maar je hebt van die mensen die dat verschil niet begrijpen . . .  Bovendien: je bent niet een, twee, drie geil . . .  Trouwens, ik niet.

Deze is van Martin Luther: „Geen enkel probleem wordt opgelost door te wachten tot een ander zich erom bekommert.“ Het spijt me, maar dan kan je echt heel, erg, lang wachten, want ze zien het niet en willen het ook niet zien . . .

Deze zocht ik: „Een kamer zonder boeken is een lichaam zonder ziel.“ Marcus Tullius Cicero en die was wel een van de eerst en de beste . . . 

Ik zag zojuist iemand die van 1930 t/m 2004 leefde en dan denk ik: Nog twee jaartjes en jullie zijn van alle ellende af! Nee, dan kan deze trut nooit ooit nog eens verliefd worden en dan wil ze ook helemaal niet meer . . .  Nee . . . , soms denkt ze wel eens . . .  Nee, ik was nog nooit hevig verliefd geweest, omdat mannen met hun geile eikels altijd op mij vielen. Als ik die blamage achteraf dan bekijk, denk ik altijd: Jongen, had eerst me slipje uit gedaan, dan kwamen we tenminste ergens, maar daar waren ze zelfs nog te stom voor . . .  Ja, ik was die geile hoer, altijd al geweest. Zelfs toen ik nog in de baarmoeder van me moeder zat, zei me oma: „Als ‚t maar géén hoer is . . .“  Dus, wat dat aangaat heb ik echt wel me portie gehad . . .  Ja, geef ‚t maar ’n fikkie!

Elfriede, woensdag 23 november 2016

 

 

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s