Aan: drs. Maarten ‚t Hart . . . ,

 

hi ! ! !  Ik zie je fietsen met convocatiebriefjes rondom Maassluis, -dijk en in ‚t Maasland en ik herken mezelf in jouw afkeer in verenigingen. Daarover had ik blogs geschreven, anders bleef ik met dat stomme koppie piekeren over al die shit . . .  Nee, het is géén wereldliteratuur, meer ’n spychoanalyse en het kan me géén énè moer schelen, dat ik me zo openlijk voor Jan en Alleman bloot gaf . . .

Waar ik mezelf ook helemaal in kon herkennen was die sex met ratten, dat verfilmd werd: Die ratten spelen eerst wat met elkaar en het duurde even voordat de hartstocht van het mannetje op gang kwam . . .  Wilde katachtige . . .  Jezus Christus!

Maarten: „Die verslinden ‚t mannetje onmiddellijk: krols of niet krols . . . “ Schatje! Mag ik je wijzen op ‚Grote Boze Seks‘ van Arlene Heyman, wat is vertaald door Lisette Graswinkel uit het Engels, van Atlas Contact; 256 pagina’s à € 19,99 . . .

Arlene debuteerde op haar vierenzeventigste. Nee, ze heette geen Paul de Leeuw, dus . . . Dertig jaar lang leurde ze met haar verhalenbundel en ze was géén snotneus meer van 25, dus . . .  Ze is hoog opgeleid en schreef, dat een vrouw in de wetenschap maar twee opties heeft: Verbitterd raken of je van de domme houden. Zij verteld over haar leven in een intervieuw met de titel: ‚Seks (en schrijven) op leeftijd‘ in SIR EDMUND van de Volkskrant, van 14 januari 2017 en dat is prachtig . . .  Moet ik wat citeren, om je nieuwsgierig te maken?

Hey, ik ga je debuutje ‚Stenen voor een Ransuil‘ zoeken, als ik het niet kan vinden, trek ik aan de bel. Ik heb uw é-mailadres niet, want die dingen gaan altijd via de uitgever . . . , en die zijn natuurlijk ook uitverkocht. Goh! Wat schreef u veel. Wat je altijd hoort is: „Komttie ankakken met z’n ‚Het roer kan nog zesmaal om‘ en daarna bleef ‚t stil . . . , heel, erg lang … Nee, nooit meer iets van gehoord.“  Ja, je moet eerst honderd boeken publiceren, om er met eentje . . . , tot in Holywood te kunnen doorbreken! Doei! Friet; http://www.frieda.b@upcmail.nl *  www.friedabblog.wordpress.com * telefoon: 020 – 6 84 11 10.

Elfriede, donderdag 19 januari 2017

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s