Oké . . .

Amsterdam, maandag 19.30 uur . . . , 13 maart 2017

We zijn met de grote schoonmaak bezig en toen hadden me Nijlganzen op de Kop van Jut hun eieren uit gebroed. Waar dan? Gewoon langs het Westelijk Marktkanaal . . .  Kunt u zien wat moedergans allemaal om haar poten heeft, dus . . .

P1000390

Hè, hè . . . , alles is anders . . .  Ik zit Automattic, Inc US te klunzen. WordPress wil wat aan me verdienen, met reklamen enzo . . .  Als ik iets moet doen, wil ik vogelen, en bloemen . . .  Ik heb géén idee . . .  Er zijn vrouwen, die schrijven recepten, foto er bij en na ’n jaar ligt er ’n kookboek in de winkel en dan nog wat: WordPress is US, dus allemaal in het Engels en dan zit ik lekker te klunzen in het Nederlands.

Ik ga tv kijken en uitzending gemist zien, want gisteren was ik bij ‚Boer zoekt vrouw‘ in slaap gevallen en voordat ik dan in bed lig is ‚t 4.00 uur in de ochtend.

De Weledelgeleerde Vrouwe drs. Marjo J. J. Dankers: „Waar wilde je naar kijken?“ Naar NPO2, om 22.00 uur ’n documentaire, op VPRO tegenlicht: ‚Wij samenleving‘, want ik begrijp het wel . . . , maar het was al eeuwen lang zo: Je had Trash en . . . , enneu . . . , zeg maar VVD-stemmers. Dus: links en rechts en daar waar ik sta is altijd de goede kant.

Elfriede

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s