Voor al die Minkukels . . .

SONY DSCHier had di Maestro, de Weledelgeleerde Heer drs. Jean Hubert van Tongeren ‚t nooit over. Ook ’n altaarstuk, denk ik, over het leven van Jezus Christus van Nazareth . . .  Ja, al die kruisigingen! Heerlijk! Jongens, dat was optimaal genieten . . .  En, ik heb dat altijd al gezegd en gedacht: Er zit ’n steekje los bij die doctorandussen . . .  En, je hebt dan ook nog van die minuscule eikeltjes die niet aan hun gerief kunnen komen, omdat ze hun eigen frigide lijk overal mee naartoe sjouwen . . .  Moeten ze Elfriede weer hebben . . .  Ja, ik heb ‚t als underdog altijd gedaan . . .  Ik kom nooit meer, dus niemand die nog last van me heeft.

Op de Kop van Jut, dinsdag 6 juni 2017

  1. Me man is thuis, heel belangrijk . . . , dan weet elke Zeikmelogemetoet dat … , en dat ik straks ook nog eventjes dat lulletje van die beschonken Maleier in ’n minuscuul muisenpriegel-priemeltje-piemeltje verander (als je twee keer kijkt is ‚t weg) in ‚Elfriede 4‘: dat was punt 1.
  2. Ik kan nu niet stofzuigen: Het stormt . . . , dus ga ik de afwas doen . . .  Is dat goed?
  3. Als de titel ‚Elfriede‘ is, schrijf ik in ‚t IK-perspectief . . .
  4. Me pitch’s zijn alle Zeikmeloeten en mislukte Pismelogemen die mij me hele leven lang zó nodig totaal gek en over de rooie moeten hebben . . .  Ik had daar al eerder over nagedacht, maar wist niet hoe ik die vileine haat van die wijven moest aanpakken. Ik wil die uitgezakte, sacherijnige en ontevreden kankersmoelen van die trutten zien . . . , van al die KANKER-KUT-TRUTTEN wanneer me bestseller in alle etalages ligt OVER DE HELE WERELD; uit pure ellende vreten ze dan hun eigen stront op . . .
  5. Nee, dat is géén boek voor in de winkel, maar ik had geleerd van dr. prof. Maarten van Buuren dat ‚t géén fuck uitmaakt wat je schrijft, als je het maar goed doet en zonder taalfouten, dat schiet al `n  heel end op . . .
  6. Ik heb géén spanningsbogen of ’n ander moet ze wel zien . . . , en ik doe me plot op de pot . . .
  7. Ik ben `t type van graag of niet! Niet? Rot dan op en blijf weg!
  8. Als ’n ander denkt beter te kunnen schrijven, geloof ik dat meteen, maar zit me niet af te zeiken, want ik schijt géén bananen . . . , als ik appels vreet . . .  Om `n voorbeeld te geven. Wanneer ik op vakantie ga in Lutjebroek, loop dan niet te eikellen dat ik over de Costa del Sol moet ouwe hoeren, want dit Stuk Stinkende Stront verdoet haar vakanties niet liggend in de zon: Dit Stuk Stinkende Stront fotografeert en als u dat niet wil zien . . .

Doortrekken die hele hap!!!

 

Elfriede

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s