Obsessie

P1000711Op de Kop van Jut, zondag 27 augustus 2017

Ik weet ‚t: Het is te stom voor woorden. Maar, als ik door iets of iemand obsessief ben geobsedeerd en besloot dat het nu wel genoeg is met Di Maestro, de weledelgeleerde heer drs. Jean Hubert van Tongeren, dat ‚t nu wel de aller hoogste tijd is dat ik over iets anders obsessief ga schrijven, dan kan ik helemaal niet meer schrijven . . .  

Dat hysterische gedoe van „Hij is getrouwd!“ Wat moet dat kutwijf? Wat denkt dat kutwijf? Dat is dus hier te lezen in mijn blogs, want ik kan alleen maar schrijven over mijn obsessieve en dwangneurotische gedachtes die me nooit meer los zullen laten . . .  Vooral die obscure en buitengewoon obscene wijven van die ‚Amsterdam Cultureel-Historische Vereniging‘ = http://www.amsterdamhv.nl @ die gewoon hardop dachten: Iedereen was er voor 100.000 % van overtuigd . . . , als ik ook maar even contact met hem had . . . , we meteen al lagen te copuleren . . .  Wat nog ontzettend zachtjes is uitgedrukt . . .  Het was gewoon, om stapel krankzinnig van te worden!!! Begrijp je: Ze neuken zelf allemaal duizend keer beter, dat zo-wie-zo . . .   Behalve natuurlijk wanneer ‚t puntje bij ‚t paaltje komt . . .  Nee, dan is er opeens niemand thuis . . . , dan zijn ze opeens zó ontzettend beschaaft . . .  Geloof jij ‚t?   

Waarom kon die Klootzak niet gewoon wat met me praten? Waarom meteen en onmiddellijk met bagger smijten naar dat Stuk Stront! Ik denk dan ook wel eens, als ik hem in de realiteit gewoon maar ’n ietsjepietsje beter had leren kennen . . .  Gewoon wat meer hadden gebabbeld, ’n heel, klein beetje aandacht, waar ik om schreeuwde . . .  Ja, dan hadden die gedroomde en idialistische, Bovaryanse voorstellingen toch ’n ietsje meer realiteit gehad . . . , waar je je tanden in kon zetten, want nu zie je alleen maar ’n mooie man en denk je wel: Als ik zijn vrouw zou zijn, als ik zijn vrouw ben, dan besta ik niet eens meer, want zijn ego komt op de aller eerste plaats en ik maar buffelen met al die kinderen en kleinkinderen, waar nooit een end aan komt en hij verstopt zich, als vrijwilliger, in ‚t Museum, omdat dat lekker rustig is . . .  Zo werken die dingen, als je gepensioneerd bent . . . 

Ik schrijf dit, omdat ik nog steeds op de pot zit te janken, wat wel schijnt te mogen . . .  Helemaal niks! Nooit ’n reactie, alleen maar kinnesinne! Haat! Nijd en vooral heel, veel Afgunst van al die Kankerwijven, waar ik echt niet meer tegen kan . . .  

Op de Kop van Jut, zondag 27 augustus 2017

E L F R I E D E

Ein Gedanke zu “Obsessie

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s