A Counterpart

Ik schijn absoluut helemaal niks alleen te kunnen . . .  Ja, masturberen . . . Na me zeventigste wist ik pas wat ’n orgasme was en dan kom ik me buurman tegen op de trap. En . . . , je gelooft het niet, maar dat is echt waar, dat is echt géén fictie . . .

Die Lul gaat de deur uit en hij woont daar, dus alsof het de gewoonste zaak van de wereld is, vraagt zo’n „counterpart“ aan mij, zo tussen neus en lippen door in het voorbij gaan – hij was al weer weg voordat ik er goed en wel erg in had, terwijl de deur achter die Lijpe SOEPJURK dicht viel en daar stond ik, met stomheid geslagen . . .  Ongelofelijk! Hij vroeg: „Ga jij vreemd?“ Ja, en me moeder is een hoer . . .  Ja, ik fiets over het IJ, om in Noord te neuken, maar het lukt niet echt lekker in het buurthuis . . .  Dat benne allemaal van die zinnen die ik op dat moment niet achter de hand had, want ik was verbijsterd . . . 

Met me buurmeisje Stacey had ik het er over en vroeg haar: „Hoe zou jij dat vinden, als die LIJPE SLIJMERIGE SOEPJURK dat aan jouw moeder had gevraagd: „Ga JIJ vreemd?,“ en de deur valt achter zijn stinkende Turkse reet dicht. „Wat zou mamma dan hebben gezegd?,“ vroeg ik haar . . .  Zou ze hebben gezegd: „Ja, maar niet met jou, want je bent te goedkoop met die twee jongens en ’n meid, dat kan JIJ niet betalen.“ „Doe normaal!,“ zei Stacey en dat was het dan weer . . . 

Ja, ik ging dus vreemd, want in Noord deed ik de cursussen: Jordaan & Amsterdam, was alles aan ‚t sparen van Geert Mak, maar toe we verhuisde naar de Onze Lieve Vrouwe Kerk op de Keizersgracht, kreeg ik zelfs géén koekje bij de thee . . .  Ik was zo stil, ze zagen me gewoon over het hoofd . . .  Alleen de buurman, die dacht: Waar gaat dat wijf naartoe ’s-maandags avond voor 19.00 uur . . .  Oh . . . , man! Sociale huurwoningen! Je kan nog géén scheet laten of er staan vijf politieauto’s voor de deur! Ging ik vreemd, hè . . .  Ja, met vijf agenten!!! Eindelijk! Echt lekker, hoor! Het zal wel aan mij liggen en ik had het al eerder geschreven: Al die wijven, iedereen: overal moeten ze zich mee bemoeien, maar er is niet één Lul op stinkende sokken, die de straat een beetje schoon houdt en dan zegt Hans, me andere buurman in ‚t blok naast mij: „Ik ruim af-en-toe ook wat op!“ Heel verontwaardig, maar toen er een stinkend eenden lijkje in ‚t Westelijk Marktkanaal lag te rotten, was hij opeens niet thuis. Ik kon er niet bij komen, ‚t had geregend en ‚t was spek glad . . .  Ja, die trut moest weer vreemd, hè . . .  DSC00267En soms dan vraag ik me ook wel eens af, waarom ‚all those caunterpart’s‘ zo ontzettend aan mij harses moeten zeiken: „Waarom heb JIJ géén kinderen?????“ Ja, meer dan honderdduizend keer dat soort gezeik: „Heb JIJ kinderen?“ Het is ‚t eerste wat ze aan me vragen, als ik ’n cursus doe bij de Amsterdam Cultureel-Historische Vereniging = http://www.amsterdamhv.nl of de VrijeAcademie en daarna moeten ze ook nog weten of ik vreemd ga . . .  Hoezo? Ik doe ’n cursus fotografie en dat kan ik doen, omdat ik géén kinderen heb. You Snappie?!? Kan JIJ ‚t weer veel beter met je kinderen en zo’n goedkoop, mobiel smarth-phone’tje?

Nou . . . , als ik dus helemaal alleen lig te masturberen, ben je zelfs niet eens in me gedachten. LIJPE SLIJMERIGE SOEPJURK !!! !!! !               E L F R I E D E

Op de Kop van Jut, dinsdag 29 augustus 2017

 

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s