Miesmachers

Amsterdam, op de Kop van Jut, maandag 9 oktober 2017 … ,

Of ik er nu zin in heb of niet: IK MOET SCHRIJVEN! Tussen 3 en 12 september waren er bijna honderd ‚visit’s‘ op me blog. Die geile, nieuwsgierige kankerkutten, die je ‚t licht  nog niet in je ogen gunnen, al die Controle Freak’s, die je alleen maar tot op het bot haten, moesten zo nodig even kijken, want lezen …  Ik heb er héél, erg veel de pest over in, dat die stomme, geile typhus-kanker-kut-trutten met hun grijze, geile pest-treiteres er meteen bovenop zitten, zodra ik de naam van Di Maestro, de weledelgeleerde heer drs. Jean Hubert van Tongeren type . . .  Opeens! Hoe weten ze ‚t . . . ???  Gaat de roddel weer, als een lopend vuurtje rond in de de Amsterdam Cultureel-Historische Vereniging, want die was toen weer begonnen en maar afzieken & -zeiken, en maar roddelen en bespotten, honen en belachelijk maken: God wat zijn ze zelf belangrijk, zeg … Ik ben er zelf weg gegaan, om de eer aan mezelf te houden, voordat ik Mrs. Perfect and Perfidious, met haar vibrerende Perforator … , meer dan tien meter diep de grond in had getrapt!!! Andere wijven hun ogen eruit had gekrabd en ze gillend van ellende . . . 

Ja, vul verder zelf maar in . . .  Ik liep al die typhus-kanker-trutten voor de voeten en had er helemaal géén erg in, dat het ’n verkapte date-vereniging was. Er werd zelfs gevraagd of ik me man wilde meenemen, want aan mij hadden ze niks . . .  Ja, hoor! Binnen ’n maand zou de scheiding rond zijn: Mes had ik al in me rug, de erfenis hadden ze al verdeeld … God! Wat hadden ze er de pest in, dat ik me man niet mee nam en al die geile, grijze kutten voor de poten liep . . .  Die hele schijnvertoning sloeg helemaal nergens op en ook, die hele schijnheilige voetsporen powerpointpresentatie . . .  Ja, ze hadden al geneukt, want waarom anders fiets je dan over het IJ naar Noord??? 

Zo en nu meteen op Facebook, tenminste als dat wel lukken wil . . .  Dat lukt niet eens, maar wel meteen die grote smoelen weer: Wat een Miesgassers! Misjpoge eerste klas! Allemaal Miesmachers tot op het bot! = http://www.amsterdamhv.nl 

 E L F R I E D E

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s