Prof. dr. Maarten van Buuren

Op de Kop van Jut, donderdag 19 oktober 2017

Als ik blog moet ik meteen met de deur in huis vallen, dus daar gaan we weer: Di Maestro, de weledelgeleerde heer drs. Jean Hubert van Tongeren en ik heb meteen meer dan honderd geile wijven an me reet hangen . . .

Of ze dat nou lekker vinden of niet, maar dit geile loeder gebruikt veel foto’s en doet niet aan ‚tussen stukjes met ‚Titels‘, om de aandacht vast te houden. Want dit achterlijke stuk vreten vindt aan bloggen haar foto’s heel erg geil . . .  Zo kannie wel weer effe, want je mag die Geile, Gore, Grijze Gribus van de Amsterdam Cultureel-Historische Vereniging vooral niet te lang lastig vallen . . .  Jezus Christus! Alsof ik alleen maar voor die trutten schrijf . . .  Deze seniele blogster zal het nog eens tot in den treuren bestuderen, desnoods neemt ze ’n coach voor ’n geile rug . . .  „Hoeistie?,“ vroeg ze aan prof. dr. Maarten van Buuren en hij vroeg meteen of ik zijn boek al had gelezen. „Doet dat maar eerst voor je aan de sperzieboontjes begint,“ zei hij.

„Iedereen denkt dat ik er geld mee wil verdienen. Ja, als ik van de Amsterdam Cultureel-Historische Vereniging ’n rug krijg, kom ik al die Gia Zeikeres en Gia Pisnichten wel even beffen . . .  Ja . . . , ik zie het helemaal voor me,“ zei ze . . . 

E L F R I E D E

Ein Gedanke zu “Prof. dr. Maarten van Buuren

  1. Ik zweer ‚t je na vijf jaar zitten die Typhustrutten van de Amsterdam Cultureel-Historische Vereniging = * http://www.amsterdamhv.nl * er nog steeds bovenop! God!!! Wat zijn ze bang, om iets te moeten missen … Ze kunnen beter met hun geile kutten naar porno gaan kijken, daar komen ze beter aan hun trekken … , toch . . . Ja, zodra ik zijn naam schrijf: Di Maestro hangen er meer dan honderd wijven aan me blog . . . Nee, bij me ‚Pammetjes‘ lukt dat niet … Elfriede . . .

    Gefällt mir

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s