Go very Dutch: S W I M !!!

Helaas Pindakaas! Elfriede heeft geen foto's in haar blote tienen.
SONY DSC

SONY DSC = Kutwijf fietst op de Maas … , over de Maas … , door de Maas …  Ja, in Nederland, Zuid-Limburg … En, ik hoop dat je erin stikt!

Go more Dutch: Cijcle! Eikel!

P1010258In Amsterdam staan meer fietsen in de regen te veroestten, dan dat er mensen wonen … , en hun „liefde“ voor die ouwe roestige bakken inspireert de hele wereld. Vooral, als de lente weer kriebelt, is er geen beter vervoermiddel dan de fiets, om de stad Amsterdam te verkennen … Dus, we fietsen! Het is niet alleen gezond, maar vooral beter voor ‚t milieu en het maakt niets uit of je nu fietst op ’n racefiets … , ’n oma’s fiets voor de boodschappen … , ’n bakfiets om de kinderen mee van school te halen … , ’n zwerffiets met ’n bagage bakkie aan de bagagedrager … , ’n luxe fiets … , ’n elektrische bike … , ’n gejatte baggel … , ’n splinter nieuwe fiets … , gehuurde fietsen … , als je de auto maar eventjes laat staan, zodat we de Jan van Galenstraat door kunnen komen.

Ik vroeg al aan mijn man: „Kan je niet via de Haarlemmerweg op de A-10 komen? Dan ga je door de Van Hallstraat, gewoon anders om … Je kan dan doorrijden, er zijn nergens stoplichten, alleen op de hoek Van Hallstraat/Haarlemmerweg moet je even stoppen en misschien voor de trem … ,“ dat vroeg Frietje dus. Zoekt ze zelf wel eventjes uit, als ze naar Zaandam fietst.

 

Hoe komt het dat ik zo zwaar ben geworden? Ik zal je vertellen, dat gebeurt niet van de- één-op-de-andere-dag … , hè … Eten klaar maken zijn zo van die laatste loodjes in `t huishouden. Het is bijna niet te geloven, maar soms maak ik met deze vette reet de kattenbakken schoon, hè … Ook zijn er van die rot klusjes, zoals ramen lappen, de pot schoon maken of stofzuigen en dan denk ik: Van uitstel komt afstel! Ik gaat beginnen!!! Het is drie minuten over twaalf! De zon is nog niet om ‚t hoekkie en als die achter het balkonnetje van me bovenbuurman vandaan komt, kan ik niks meer zien op me beeldscherm, omdat de zon me dan verblind. „OH JA JÔH!!! HAD DEZE TRUT WEER WAT TE MOETEN???,“ brulde Frietje … Het rolgordijn staat al vijf jaar achter de deur van Hendrikje de Brave … Ga lekker je eigen geweldig kut masturberen, hè …

Bij All Sports

Psychologisch gezien is volgen mij dit nu juist de reden, waarom ik zó vet ben geworden. Bij All Sport ook: meteen al die wijven in me nek, die ‚t allemaal zo goed weten. Ze kunnen je niet met rust laten … Als ik dan vertel, wat ik op ’n bolletje doe, haken ze bij de ijsbergsla al geïrriteerd en geërgerd af. Kortom: Deze trut heeft altijd ’n tè lang hemd an, waar iedereen over struikelt … Of, zo’n Perssional Trainer vraagt aan mij: „Wat vindt jij ‚t lekkerst?“ Toen zei ik niet: „Klaarkomen, maar zuurkoolstamppot met ’n Hemaworstje en dat kuiltje jus, doet dan helemaal de deur dicht,“ onmiddellijk staan er vijf à tien mannen en vrouwen om ons heen … Nieuwsgierig en vooral met opgeheven vingertjes, bang om iets te missen en dan is de lol er meteen al vanaf … Met Wilma had ik wel leuk contact: Bij haar deed ik Body Contour & aerobic en bij Menno verloor ik ook twaalf kilo, maar ik ben helaas géén fitnessjunk … Ik ben ook niet van plan, om met duizend’tjes te gaan smijten in Amstelveen, om met me kut ergens tussen te kunnen zitten, waarbij je alleen maar kift en jaloezie hebt … Nee, verder niks: ‚t licht gunnen ze je nog niet eens in je ogen … De kanker voor ze en ik pleur er dertig kilo bovenop! Zo werkt ‚t psychologisch …

 

Ook „vriendinnen“ verlies je meteen, want ik blog … Nee, dat alleen al mag niet en dan beginnen zé bitchig tegen me: „Wat moet je met me dochter? Zij wil, om acht uur, ook even zitten!,“ met nog wat grauwen & nog meer snauwen … Haar dochter heeft ‚t te druk: Ze werkt op de broodafdeling bij Albert Heijn, heeft twee meiden en voordat die het huis uit zijn ben je al gauw drie ton kwijt … Dus … , haar dochter doet natuurlijk ook alles in ‚t hele huishouden zoals: koken, wassen, strijken, stofzuigen, lappen, boenen en schrobben, de kinderen naar de peuter-cress brengen en weer ophalen, de kinderen wassen, oppoetsen & afstoffen … en de boodschappen doen … ,“ had ik die al?

Op verjaarsvisite

„Dunne vriendin met zwart geverfd haar“: „Kijk eens Friet, Bindi heeft leuke oorbelletjes in. Jij lekker niet. Zoek ‚t lekker zelf maar uit! Ja, dan moet je wel eerst met je luie reet je nest uitkomen en dan fietst ze helemaal naar Amstelveen …“

Haar zoon: „Hè Friet! Naast de Wiegbrug is ook een sportschool!“

„Zeer slanke vriendin met botoxtreiter“: „Ja, als ze dan helemaal uit Amstelveen gefietst komt, koopt ze meteen bij Dirk chocolade croissantjes.“ Moeder & Zoon! Ze voelen elkaar naadloos aan, hè … Wijven! De kift, haat, nijd en jaloezie … , ‚t liefst zien ze je struikelen en je poten helemaal breken. Kortom: Het kan niet rot genoeg wezen … Dus, Bindi Lynn wordt nu acht en heeft al verkering … Ik bemoei me nergens, ergens mee! Zou niet durven! Grote Meid toch … , is al zwanger voor ze tien is: geweldig! Jezus Christus!

 

E L F R I E D E – op de Kop van Jut * Amsterdam, donderdag 15 maart 2018

 

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s