Friedab 2015

SONY DSC

Ik moet er toch aan geloven of opnieuw beginnen: WAT IS DIT KUT!!!

Één ramp!!! Één-en-al misverstanden en ze willen je gewoon niet begrijpen, want alles moet volgens Bartje . . . 

Ik weet het, de mensen kunnen schitterende blogs maken, maar ik doe dit al meer dan drie jaar. Bij mij ligt de nadruk meer op de geschreven taal, vandaar dat het woord: ‚Wordpress‘ me zo aansprak, wat foto’s erbij . . .  Me liefje! „Wat wil je dan nog meer? SCHITTERENDE FOTO’S!!!“ Prachtig, toch . . . , dat zeg ik . . .  Maar, foto’s zijn niet Elfriedes hoofddoel en zij dacht: Ik ben nu meer dan drie jaar aan het bloggen en eindelijk tot SCHRIJFSTER gepromoveerd . . . 

Bij WordPress denken ze daar heel anders over . . .  Er is zo veel! Hoe zeg je dat? „Zoveel hoofden zoveel zinnen,“ . . . ? En, wat dacht u van al die duizenden categorieën, nog meer ideeën en al die wandelclubjes . . .  Alsof je niet mag bloggen, als je niet op een Wandelclub zit . . .  Wat dacht u daarvan? Je hebt van die types en ik schrijf bijna elke dag! Wil me blog niet de domeinnaam van ‚Frietjes-dag-boeken‘ geven, eerder zoiets als ‚Jaar-overzichten-van-die-Ouwe-Koe-uit-de-polder‘ dan kan je terug kijken: Wat deed ze  in de zomer van 2016? Ging ze ‚langlaufen‘ in Tirol, in de winter van 2018? Waar hangt ze uit in de lente van 2019? „Ik ook,“ schreeuwde onmiddellijk die Ik Ook Bitches! „Is die Ouwe Beemster Koe nog wel gezond bezig in de keuken?,“ vroeg niemand zich af & voor Betty in Sylt vele katjes & poesjes . . .  Als zij het maar begrijpt en verder hoeft niemand het te snappen, want als haar blockbuster’s niet onmiddellijk vertaald worden in meer dan 50 wereldtalen en, die Ouwe Koe in de polder, géén miljonair is in één klap, mogen ze allemaal haar digitale tekstjes aan hun vette reten afvegen . . . 

Mens erger je niet!

Waarbij nog komt, dat zij géén ouwe zeikerd wil wezen, want als die ‚Ik Ook Bitches‘ twee keer per jaar online een vliegticket willen boeken, om wat bij te kleuren in de zon . . .  Moeten ze vooral doen! Alleen: er ligt een boot voor ze klaar in de vaart, een rijdende camper aan di Costa del Sol, ze kunnen ook gaan fietsen in de polder . . . , om maar iets te noemen . . .   Nee, ze vliegen twee keer per zomerseizoen naar Tailand, schijten drie kleuren stront en zijn dan nog zó ontzettend bang, dat ze iets te kort komen, wanneer Elfriede een dagje naar het strand gaat . . . , of de kerstsfeer wil vast leggen in De Rijp . . . , of een kerstarrangementje in de Middenbeemster wil kopen bij http://www.Ranonkel.nl, bijvoorbeeld . . .

SONY DSC

Niks is zo oud als de krant van gisteren, alleen de blogs van Elfriede, die zijn al aan het beschimmelen! 

E L F R I E D E

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s