Ouwe Kutte Kop

Op Facebook zijn de plooien en rimpels weggewerkt en heb ik make-up op, maar niet in het echt … Hier ben ik puur natuur . . . 

Zo! Het afzeiken en verzieken kan beginnen, ben me hele leven niets anders gewend, omdat die kift-haat & nijdwijven, die IK-OOK-BITCHES, dus … , de zon niet in het water kunnen zien schijnen … Meteen bang, dat ze met hun ouwe rot-kanker-treiters een hele boel te kort komen en jouw gunnen ze alleen maar stront en shit …  Dat waren dus die eeuwige littekens … , die deze ouwe rotkop verbergt . . .  Nee, ze is ook nog niet helemaal grijs … Jammer, hè . . . 

E L F R I E D E   

Ein Gedanke zu “Ouwe Kutte Kop

  1. Vandaag is het maandag 17 december 2018 en had de hele maand al 150 bezoekers . . . Snap je? Effe genieten met die geile rotkankertreiters, want ze gaat niet meer zo lekker en daarop geilen we als de tering . . . Leer mij de mensen kennen, alleen Peter schreef me dat ik mooie foto`s maakte . . . De typhus voor jullie allemaal over de hele wereld . . . Ja, categorie galkotzen . . . You Snappie . . . Op nieuwjaarsdag kijken we nog even . . . 150 views en niemand die de moeite nam . . . Stik erin! Frietje

    Gefällt mir

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s