KUTWIJF VAN 95 KILO.

Alles van  ‚GUERLAIN  de  Paris‘  zijn mijn lievelings geurtjes maar  S H A L I M A R   spant toch wel de kroon.

Ik hoop van ganse harte dat . . . , dat Kapsones Geval, van hiernaast mij . . . , dit even tot zich neemt, kan ze zich vijf keer in haar graf omdraaien van haat, nijd, jaloezie, kift, kinnezinne en nog meer verbeelding . . .
Ik denk . . . , dat ze die woning hebben gekocht . . . Die Types, die dus goedkoop een sociale huurwoning kochten, lopen nu 100.000 kilo meter naast hun schoen en denken dat ze God Alla & Nog Machtiger zijn . . .

Die Zakkenwasser boven mij, staat niet meer te eikelen op zijn balkonnetje, als hij van hun renovaties last heeft: „IK GA ER WERK VAN MAKEN, ZODAT JULLIE VAN DIE WONING AF MOETEN!“ Ja . . . , met zo’n zeikerige, jankerige slijmstem en toontje waar je alleen al . . . , misselijk & doodziek van wordt . . .  Alleen al,  als die KLOOTZAK boven mij z’n bek open gooit . . .

Het kwartje viel. Iedereen . . . , behalve wij dan, want we wilde vluchten . . . , op de Kop van Jut had zijn woning van Ymere gekocht . . .

„Zeikjurk!“

Ze waren de boel aan het uitbaggeren, ‚t is nu weer rustig.

Hiernaast zijn ze zo-nu-en-dan-nog aan het boren & timmeren, maar er is gewit en geverfd, nieuwe keukenkastjes en een kook-eiland zijn geplaatst en de Kringloop heeft alle ouwe meuk meegenomen.

P1040355Maandag, 14 juli 2019, gepoept, nuchter & naakt: 94,9 = 95 kilo!

Dat ‚ZEIKWIJF VAN 100 KILO‘ zit in het archief van 22 juni 2019 en ik wilde nu beginnen met de volgende ronde, omdat die „Seniele“, „Gestoorde“, „Infantiele en Incontinente Mongool“ vijf kilo was afgevallen. 

De boze buitenwereld in koor: „GADVERDAMME! DAT VALT VIES TEGEN, ZEG!!!“

gray scale of lemur

Foto door Skitterphoto op Pexels.com

E L F R I E D E

11 Gedanken zu “KUTWIJF VAN 95 KILO.

  • Mache es Heidy, dann brauche Sie es nicht mit Ihnen zu schleppen, so wie ich es mache und mittlerweile schaffe ich dass nicht mehr. In ABN: Heidy! Ga afvallen, dat is geweldig in alle opzichten.
   A. Je hoeft die ellende niet meer met je mee te zeulen, want dat lukt op een gegeven moment niet meer. B. Alles past weer als voorheen.
   C. Je kan tenminste bij Hunkemöller.com in maat 44, want hier in Holland … Vreselijk!
   Mache auch so wie ich ein Abvalblog von 5 kilo jedesmal. Sie benutzen dan eine schöne und liebe Titelhalter: ‚Erste Schritt 5 kilo loswerden‘ oder ‚Fünf Kilo loswerden‘. Was die Andern Blogschreibern meinte … „Je schreift niet over afvallen & Katten!“ Oder, vielleicht habben die Tips und Tricks Für Ihnen und möchten auch mit machten … Succes! Esse viel, oder nür Gemüsse! Amsterdam, vrijdag 19 juli 2019 * http://www.friedabblog.wordpress.com *

   Gefällt 1 Person

  • F.: „Kan lang wachten voor dat jij dat doet … Ik gebruik ook nachtcreme van Vichy … Valt ook onmiddellijk de hele bende over, want zo`n goedkoop Nivea nachtcremetje is goed genoeg voor die (…), . . . Ja, ouwehoer!
   Edward McDunn: „Zei ik iets . . . ?“
   F.: „Nee, ik ga de deur nooit meer uit … Echt niet! Op de trap krijg ik al te horen wat ik allemaal heb te MOETEN … Ik had de deur nog niet eens achter me dicht gedaan: Meteen ruzie met de buurvrouw … Vreselijk! Kutwijf is van haar man af gegaan en liet hem daar met K. achter … Ja . . . , haar kinderen nam ze mee en hij heeft ze nooit meer gezien . . . “
   Friet: „En?“
   Edward McDunn: „Zo kennie wel weer voor vandaag!“ Amsterdam, vrijdag 19 juli 2019 * http://www.friedabblog

   Gefällt mir

  • Ik had net een heel epistel geschreven . . . Gebeurd wel vaker … „Al doende leert men!,“ zeggen ze … Soms denk ik ook: Ik zou willen dat ik zou vrij en makkelijk kon schrijven als * http://www.Jokezelf.wordpress.com *
   Rietepietz: „Wat houdt je tegen?“
   Frietje: „Mensen hebben géén tijd … , ze zijn me zat … „Friet! Hou het kort!,“ dreunt nog kilometers na in mijn kop en dan denk ik: Wacht effe, hè … Ik ga geen boeken schrijven, maar hele boekenkasten, bibliotheken vol … KUTWIJF! Met je: ‚Hou het kort!!!‘ Als je géén zin in me te lange blogs hebt, gewoon door fietsen … “ Even kijken Rietepietz had toch gereageerd. Hoe dat kan weet ik ook niet.
   Rietepietz: „Gewoon doen! Al doende leert men!“ * Amsterdam, 22 juli 2019 * http://www.friedabblog.wordpress.com *

   Gefällt mir

   • Mijn ervaring is dat een blogger vanzelf de lezers krijgt die bij hem/haar passen. Dat ligt niet alleen maar aan de lengte van een log. Maar jezelf zijn en blijven loont in ieder geval.
    Ja natuurlijk reageer ik, als iemand de moeite neemt om bij mij een reactie te zetten die „vereer“ik ten alle tijden met een tegen bezoekje én een reactie. Dat heeft op dat moment niets te maken met hoe ik de site vind, meer met beleefdheid.
    Je op een site „thuis voelen“, en dan maakt de lengte niets meer uit, komt meestal pas later , of niet natuurlijk. 😉

    Gefällt 1 Person

  • Ik moest u van WordPress toelaten en hoop maar, dat `t zo gelukt is … Ik heb niet zoveel klantjes, zeg maar … , dus deed ik iets verkeerd … Nee, snap er de ballen nog steeds niet van: Blog al vier jaar … Dus, draai ik als maar door in het zelfde kringetje en dan denk ik opeens „Hé. die Rob wil ook afvallen …“ Leuk, om daarover met iemand te kunnen bloggen … Ik ben huisvrouw en mijn beroep is de keuken … , ik bedoel … , die arme mannen sloven zich uit tot op het bot in de sportschool en komen dan nog aan … Slecht is dat niet, want bewegen is altijd gezond. Amsterdam, 9 – 8 – 2019

   Gefällt mir

  • Oké, laten we meteen beginnen: SLOW FOOD . . . Very slow food, dus alles zelf kopen, veel groenten en fruit en het zelf klaar maken en geen FAST FOOD meer eten … Gaat even rustig zitten en pel een sinaasappel en pleur er niet meteen drie liter geperste sap door, want als je bewust naar al die calorieën kijkt, mag je verder de hele dag niks meer hebben … Dat soort dingen.
   Ik weet het! Staat allemaal voor het grijpen in het schap en daar moet je dan maar langs lopen. Voor mij is het moeilijkste de chocolade. Ja, alleen met de Kerst … , heel voorzichtig … Doei! Amsterdam, 9-8-`19

   Gefällt mir

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s