P A T H O L O G I E

〈〈  ♥  ♥  VRIJDAG DE 13ε  ♥ ♥  OP DE KOP VAN JUT  ♥ ♥ 〉〉

OORLOG MET TURKEN

Oh, man! Die Turken vinden zich zelf zó ontzettend geweldig en blijven fokken . . .  Mevrouw, is helemaal alleen op de wereld en dat is werkelijk veelste véél, vreselijk té véél, ontzettend lastig & té storend. Maar . . . ,  vooral & totaal pathologies gestoord . . .  Mevrouw, zij heeft niet alleen één stinkende kut, maar ze kan ook nog eens Nederlands schrijven en dat zou pas echt bij de wet verboden moeten worden . . .

Ze kunnen volop in het Turks hun gang gaan, met hele families op het balkon . . . En, kijk ze hebben dit al gelezen nog voor mevrouw ’t heeft gepubliceerd . . .  Oh, o-o-Oh, wat geilen ze daarop, als gesmolten roomboter . . .  Die Turkse Lul praat nog amper Turks met zijn Turkse vrouw, ook lult hij niet meer in Turks  met zijn Turkse kinderen, zit wel dag & nacht op zijn smarth-phone te kijken, wat de buurvrouw weer had te melden:

“Ja hoor , , , , DAT KUTWIJF VAN HIER NAAST GING WEER VREEMD.“

AAN DE LOPENDE BAND!
“Goed opletten Zakkenwasser, stel je voor je mist wat . . .″ 

P1040450

Zijn ze zo goed te zien? Vijf zwembandjes op elkaar, met kipfilétjes … Ruk ze!

E L F R I E D E

6 Gedanken zu “P A T H O L O G I E

  • Ik sta met de zon in me rug in Bosplan, had er géén erg in, dat `t doorscheen. Je ziet alles en `t is juist de bedoeling met die blouse, dat hij overal overheen valt en alles verbloemt … Mannen!
   Ja, dat zijn de trucs uit de mode trukendoos . . . Enneu, ik zelf fotografeer dus niet. Ik sta model en als hij het niet kan . . . Elfriede, 13 – 9 – 2019 – Nee . . .

   Gefällt 1 Person

   • Oké … , maar ondertussen ben ik wel helemaal over de rooien en totaal overspannen van die Turken naast mij. Ze hebben schijt aan alles en iedereen, denken zich alles te kunnen permiteren en ik wil een donorcodicil invullen, dan kunnen ze me kut goed gebruiken, want ik heb hem nog nooit ooit gebruikt tussen de laken of waar dan ook … Dit gaat zo niet … Als andere mensen het lezen, die begrijpen het niet. En dan zeggen ze: „Weet je wat jij moet?“ Het liefst ram ik ze dan op hun smoelen en vraag: „Wie denk je wel dat je bent? Heb ik met jouw in de klas gezeten? Hoer! Gore Heks!“ Oh, oo-ooooooooooh …, wat woont dat wijf daar mooi aan de Kostverlorenvaart … Die Turken hebben in Turkije nog hier-en-daar wat achternichtjes en het komt ze goed van pas, als mevrouw Boellaard oprot … Ja, permiteren & profiteren! Ja, de enigste Nederlandse woorden die ze snappen … Oké, ik ben helemaal rijp voor `n psych … En, ik ben ontzettend moe, dat wilde ik mijn huisarts ook uitleggen … Maar, daarvoor heeft die Klootzak géén tijd. Met me bevroren rechterschouder ben ik ook niet naar hem toe gegaan en dan ruiken die Turken … , ze zoeken … „Woon je daar alleen?“ Toen hing ik op: ZEIKERS! Ik kom wel eventjes naar de Bijlmer, dan kan ik het je allemaal beter uitleggen … Wil er wel een boek over schrijven, maar ik moet nu aan de bak. Altijd! Als ik iets leuks wil doen, dan moet de stront was nog worden gedaan of er is niks in huis … Als Tijger-Mieppie niet meer leeft … Elfriede, Amsterdam, vrijdag 13 september (kutdag de 13e op vrijdag) 2019

    Gefällt 1 Person

  • Precies Jongen! We gaan morgen „één visje eten“ in de polder en naar de Midden-Beemster, mooie en gezellige foto’s maken van bloemen en planten en de polder met zijn vaarten, boezems en sloten …
   Ik hoef nier naar de Malledieven (…), … Ik vind Holland prachtig genoeg en als ik dan niet Yuppig genoeg ben, is dat niet mijn probleem … Elfriede, zaterdag 14 – 9 – 2019 Tot ziens . . .

   Gefällt 2 Personen

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s