Besmetbak

Friet is ziek . . . , ze is doodziek . . . , het wordt steeds erger . . .  Maar, er gloort hoop aan de horizon . . .  Ja, jammer, hè . . . Jaarlijks sterven er zo’n 2.700 door griep . . . Als Friet in Broek had gewoond . . .  „Had zij zich allang verzopen.“ Dat bedoel ik, je haalt de woorden uit me mond. Gelukkig. op dinsdag 29 oktober 2019 kan ze haar griepprik gaan halen en heeft ze 40% minder kans op griep . . .

Friet is al doodziek . . . , maar na de herfstvakantie komt het Lul de Behanger natuurlijk weer beter uit, hè . . .

Lul de Behanger: „Mevrouw! Kan ik u eventjes spreken?

Friet: „Nee! Steek die griepprik maar in je eigen reet!,“ schreeuwde ze naar de http://www.huisartsenpraktijkhaarlemmerpoort.nl

E   L   F   R   I   E   D   E

 

5 Gedanken zu “Besmetbak

  • Dank je wel! Om 12.00 uur . . . ben ik uit die natte lappen gekropen en ga nu een eitje koken . . . Je moet die kouw, die ik heb gevat eruit zweten … Mijn huisarts Jesse de Feyter heb ik daarvoor niet nodig, ik ga homeopathisch en vreet vandaag 3 crapefruit’s en maak alle sinaasappels op . . . De mandarijntjes zijn voor in de salade. Het staat allemaal uitgebreid beschreven op pagina 100, dus vooral ook voor bejaarden zoals ik en hij schrijft dat je het preventief voor kunt zijn door vitamines: A, E, en C. vooral … Dus, baat het niet, dan schaad het niet . . . Doe voorzichtig, want griep ligt in een piepklein hoekje en het griepvirus heerst overal, omdat het niet meer vriest . . . Klotenzooi!
   Titel:’Medische adviezen van radiodokter RINK NAUTA‘, ondertilel: ‚De natuurgeneeswijze en haar hedendaagse mogelijkheden‘ Amsterdam, zaterdag 26-10-2019, 13.30 uur . . .

   Gefällt 1 Person

   • Vitaminen en zweten, nou ja, ook weer niet teveel zweten want je moet niet oververhit raken. Vroeger was het: koorts dan onder zes lagen wol. Maar ja, je bent al te warm, daarom zweet je, dus moet je het niet nog warmer maken. Hoe dan ook, fruit is altijd goed en gekookt eitje ook.

    Gefällt mir

   • Dank je Schat! Ik knap er helemaal van op, maar heb nog steeds keelpijn en had ook opeens een bloedneus … Wel een heel gedoe, om al die klamme boel op te hangen. Het hangt binnen, ook al schijnt het zonnetje. Dit is ouderdom: dan heb je dit en dan weer dat . . . Niemand, echt helemaal niemand die je even belt, om te vragen hoe of het gaat. Nou ja, alleen peter met zijn grijze fotografie . . . Mensen, onophoudelijk lopen ze te mierenmeieren over dit is niet goed en dat kon beter en dat is niet goed en zus had anders gekund . . . Maar, je mensen die zijn chronisch ziek en schrijven, dat ze daar een dagtaak aan hebben . . . Dat geloof ik best . . . Ik ben gewoon oud, wat kenne we d`r an doen, hè . . . Amsterdam, 27-10-2019, 15.15 uur , , , Lieve groetjes van Elfriede . . .

    Gefällt 1 Person

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s