Heute: 20.25 uur . . . op NPO1

  ♥ OP DE KOP VAN JUT ♥ WESTERPARK ♥ AMSTERDAM ♥

♥ ♥ ♥

„Friet!!!! OPTOEREN  &  GAS  GEVEN  vandaag!“

Frietje 88 jaar jong: „Ik zoek me tuinbroek, vanavond bij ‚Boer zoekt vrouw‘ ga ik helemaal in style . . . ,“ haar enthousiasme was niet te stuiten . . .

Ook zitten er hele mooie en leuke boerinnen bij in en gekleurde overals . . . Laat die boeren maar hun donker blauwe kloffies dragen. Zij kijkt nog wel „eventjes“ op internet voor ’n groene, ’n witte voor in huis of iets in het roze voor in bed . . . , dat lijkt haar nou echt heerlijk, om ’n jaar lang: ’t zelfde kloffie bij de koffie!

Bonny is ook al een volwassen vrouw, dus lopen ze hiernaast constant met tampons te klooien, elke dag alles schoon & haren gewassen & gestreken . . .  Maar, vandaar die putlucht op de trap . . . Och-och-och-och, wat zijn ze okseltjes fris . . .  Nee,  met „optoeren & gas geven“ . . .  Echt niet meer bij te piepelen . . .

WORDT  VERVOLGD!

BOER ZOEKT VROUW

Dit is dus het elfde seizoen van ‚Boer zoekt vrouw‘, wat ruim 1100 brieven & pakjes opleverde van geïnteresseerde kijkers. In september had Yvon Jaspers de tien boeren & boerinnen voor gesteld en vanavond brengt ze de pakje en brieven langs vijf boeren . . . , met de meeste reacties van potentiele partners, waarna de speeddates, dagdates en ’t logeren kan beginnen . . . 

Op het web van ‚www.Boer zoekt vrouw.nl‘ is de komen de weken te zien, hoe het met de losers gaat . . .  Friet, herinnert zich Geile Geert nog . . .  Nee, hij kon niet wachten, voor die vrouwen was ’t wel een beetje génand, omdat het allemaal voor het oog van de camera gebeurde . . .  Zo ver waren die geile, stijve (piep-piep-piep-i-ie-ie-iiii) nog niet. Ja . . . , er meteen bovenop en in alle Talkshows op tv werd er geestdriftig & langdurig over geroddeld! Ik kan er helemaal niets aan doen, want zó werkt het nu eenmaal . . . , (…), . . . Die boeren hadden er lang op moeten wachten en kunnen aan niets anders meer denken en als het eindelijk dan zover is . . .

„Hallo, bruine knuffel beer, blijft u wel een beetje een heer?“

Hier op de Kop van Jut op de aanvlieg route van Schiphol, kwamen ze van alle kanten aanvliegen. Soms, landde ze niet eens, maar stegen meteen weer op: Ja, stevige rukwinden aan hun staart, dan ga je mee met de flow, zo doen vogels dat ook: ze drijven op de warme wind. . . , ze stijgen er mee op . . .

Ik stop ermee, want ik heb weer eens ruzie. Nu, dus met de computer en doe hem uit, als ik hem daarna weer opnieuw opstart, is hoop ik alles weer normaal.

E   L   F  R   I   E   D   E

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s