Elly

♥ OP DE KOP VAN JUT ♥

♥ ♥ ♥

Een ME’er kreeg klap op klap en kon niets goed doen. Staat in de Volkskrant van zaterdag 29 februari 2020: Dat is een hele studie, om daar uit te komen. Dus op ZATERDAG heb je De verhalen achter het nieuws . . .  Friet citeert: page 2.

„Na een avond tussen een dronken, woedende menigte komt ME’er Ray van Broekhoven thuis te zitten met ptss (=post-traumatische stress-stoornis). Pas na jaren lang procederen erkent de politie met enorme tegenzin dat hij onjuist is behandeld. Nu doet hij zij verhaal, „want,“ zegt Ray van Broekhoven, „ik weet dat er meer mensen zijn zoals ik.“ 

Drie keer raden! „Elly Lust!“ Zij heeft ook echt verdriet, dat ze boven de sociale ploeg uitstak . . .  Elly: Ze gunnen het je niet en dan moet je oprotten. Haantjes gedrag! Op ’t moment zelf, snap je het niet . . .  Je kan dan blijven piekeren tot je een ons weegt, pas als je na je vijfenzeventigste er over wilt bloggen, begrijp je: Ik was te mooi, te intelligent, je valt buiten de boot . . . , je draagt een te geweldige jurk van Piet Mondriaan . . . , de baas valt op je en dan trappen ze je de tent UIT . . .  Je bent te mooi en te sexy!!! Rotop, zeg! Kennen die truttebellen niet behappen . . .

Mamma Jos ging bellen. „U spreekt met me mevrouw Van Juttem, Holyday Innhotel’s. Ik wilde graag weten, waarom u Frieda heeft ontslagen? Stal ze?“

Frieda had ’t helemaal gehad met de horeca! Ze kon haar draai nergens vinden of het begon haar gruwelijk te vervelen en dan wilde ze iets nieuws . . . Tegen Hendrikje de Brave zei ze: „Zwaar beroep! Tot me veertigste kan ik het aan, want het put je volkomen uit.“ Hij stuurde haar naar Schoever’s voor een type diploma . . .

Nu zitten jullie met dit gehannes opgescheept.

P1040955

M   I   E   P

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s