Vogels met gespreide vleugels

♥  ♥  ♥  Op de Kop van Jut  ♥  ♥  ♥

Voor Werner & David in Canada

David is beroepsfotograaf, goochelt met lenzen alsof ’t speelgoed is . . .

&

Werner, http://www.Vogelknipser.wordpress.com maakt de mooiste opnames van enkel en alleen vogels, alsof er niets anders bestaat. Ik denk, dat hij er nog niet achter is, dat je in categorieën kunt bloggen. Dat had bij mij ook even tijd nodig . . .  Dus, hij is herstellende en ligt nog in het ziekenhuis, nee hij zit dus al . . . , kan zitten in een rolstoel, is geopereerd en meer weet ik niet . . .

Ja, hij heeft een vogelblog, hè . . . Vogelknipser, dat is Werner . . .

Nog meer?

Ik kijk nog eventjes verder . . .

Dit was niet helemaal goed gegaan. Het duurde ook oneindig lang voordat alles gedownload was . . . Maar, nu zit ik helemaal gepokt & gemazzeld tot eind december . . .

Voor: http://www.David M’s photoblog.wordpress.com de mooiste…

E   L   F   R   I   E   D   E

3 Gedanken zu “Vogels met gespreide vleugels

 1. Beste Frieda, het is erg leuk wat je over mij schrijft. Ik maak goede vorderingen, maar het zal zeker even duren voordat ik me beter voel. Nieuwe doelen rijpen in mijn hoofd. Als Corona het toelaat, ben ik in juli in je eigen land. Mijn juiste bestemming zou Roemenië en de Donaudelta zijn geweest. Mijn ziekte staat geen lange reizen toe, dus ik zal de gebieden rondom Camperduin Texel, Schwanewater, De Pette en enkele andere gebieden bezoeken. Ik zou haar graag ontmoeten, je woont niet ver van waar ik begon. Vanaf het startpunt op Bauercamping Julianerdoor am Zee ga ik een aantal weken alle plaatsen bezoeken waar ik met mijn camper zal zijn, ik zou je heel graag ontmoeten.

  Gefällt mir

  • Wat lief! Schatje … , ik ben over de vijfenzeventig en loop ook te sukkelen met stramme benen … Als je even wilt komen kijken in de Kinkerbuurt, dan neem ik je mee naar de Hallen en de Ten Katemarkt … En anders kan ik met me man komen naar Bauercamping Julianerdoor am Zee voor een bakkie. Doe géén moeite … Ik word nu al zenuwachtig: Me haar! Me voeten! Oh God, wat als het regent …
   Laat ik eerst eens kijken waar dat is Julianerdoor am Zee … Zandtvoort? Katwijk aan Zee? Bergen aan Zee? Waarom wil je me zo graag ontmoeten? Het maakt de illusie alleen maar stuk. Elfriede, Amsterdam, 20-3-2020, 17.00 uur . . .

   Gefällt mir

   • Oh mijn liefste, het is geen date. Ik wil een aardige vrouw zien die net zoveel van de natuur houdt als ik. Mijn haar is al behoorlijk grijs en ik ben ook niet veel jonger dan jij.Ik weet dat het gebied rond Julianerdoor er vrij vaak is geweest. Ik heb hier vaak hele mooie foto’s gemaakt. En ik wil u en uw man graag uitnodigen voor een kopje koffie voor mijn camper. Ik heb daar vaak andere Nederlandse natuurwaarnemers ontmoet, we hebben allemaal een voorliefde voor de natuur.
    Groeten Werner

    Gefällt mir

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s