Gelazer in de keuken

♥ Op de kop van Jut ♥ Westerpark ♥ AMSTERDAM ♥

Terug naar de kroontjespen met inktpot

WordPress is weer lekker bezig! Ik heb er Godverdorrie vijf jaar over gedaan, om dit vlekkeloos onder de knie te krijgen. Ik ga weer schrijven netzo als Gerard van Reve met een kroontjespen en ’n potje inkt . . .  Terwijl je dan langzaam bezig bent, valt er nog van alles in je hoofd en bedenk je waar je naartoe wilt . . . Of je denkt: Ik blog en dat is een lekker rommelzooitje aan categorieën en tags . . .  Volgens mij zijn tags die aanvullingen en moderen of zoiets . . .  Ik spreek die taal in San Fransico niet eens, laat helemaal staan die WordPress-computertaal . . .

Monumentje!

5 Gedanken zu “Gelazer in de keuken

 1. Op de een-of-andere manier is die ellende toch van de grond gekomen. Ik doet effe een bakkie en ga stofzuigen.
  Betty: „Ga eerst je gasfornuis schoonmaken. Die dingen moet je meteen doen en niet steeds voor je uit schuiven,“ zei ze … Dan zegt Friet braaf: „Ja,“ & „Amen! Want Betty in Sylt heeft helemaal en altijd gelijk,“ Ga een beetje in de clinch met me zuster liggen … Waarom pleuren ze me blog weer overhoop? Peter!!! Zijn ze ook met jou bezig? Of maakt het niks uit voor jou, omdat jij alleen maar foto’s wilt bloggen … BAKKIE!!!!!!!!!!!! Amsterdam, 23 mei 2020 – Waarom moet ze mij Godverdomme altijd zo pesten???

  Gefällt mir

 2. Ik lees van meer mensen over veranderingen op WordPress Elfriede. Ik weet niet of ik er last van heb of ga krijgen, want dan moet ik denk ik eerst weer wat fotootjes plaatsen. Ik schrijf heel zelden wat. Hoewel, de volgende serie moet ik wel een beetje inleiden, dus dan gaan we het meemaken. Is het erg lastig geworden? Deze post van je is in elk geval wel gelukt!

  Gefällt 1 Person

  • Er stond rechts onder in beeld een blauw rondje met een vraagteken en daarop had ik geklikt en toen vroegen ze verschillende dingen … , die me ook niets zeiden, maar of ik de classic tools wilde, begreep ik en daarop klikte ik en toen was alles weer normaal. Er was ook eens een rara trut die vond dat ik een rare blogs had. Dit is dus de Hemingwayblog, zo heetie bij WordPress en dat sprak me aan. Voor ik wist hoe of het allemaal werkte en wat een blog überhaupt voorstelde … Kortom door de bocht: Al doende leert men en iedereen liet me geweldig aan sukkelen.
   Alleen die tante dus. Haar blogs vond ik ook zwaar kut … Dat zijn allemaal van die vrouwen met kinderen en kleinkinderen, bemoei je er niet mee, want daarop zitten ze niet te wachten … Wel op Sint Niklaasgedichtjes, die moeten we dan allemaal lezen. Echt waar! Ik pis in me broek … Nou ja … Dan heb je ook nog de vakantiebloggers, die doen nu dus ook niet meer zoveel .. Ja, ik ben zeiknat! Natuurbloggers, die heb je veel in Duitsland en die vind ik prachtig. Dan reblog ik wat van hun, zien ze me bij WordPress voor vol aan . . . Ja, ik dweil straks alles op … Elfriede, 24 mei 2020, 2.45 uur … welterusten!

   Gefällt 1 Person

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s