Tèring

Op de Kop van Jut

Ik had er al tien hoor . . . , die me ‚Gelazer in de keuken‘, van vandaag 23 mei, leuk vonden. Ik kwam er effies niet meer uit en dacht: Tèring! Nee, hè . . . , want die nieuwe editor met de verbeterde lay-out van WordPress daar kan ik géén kant mee op. Hun heel optimisties: „We zijn met de Nederlandse vertaling bezig.“ Maar, dan snapt tante Friet er nog de ballen niet van en blijft, oneindig klooien tot ze ’n ons weegt.

Als je schrijft, dan schrijf je altijd in ’t klad, daarna komen de herzieningen en reviews, je jat van Einfachtilda wat bloemen van haar blog, en maakt er een lekker zooitje van.

G E W E L D I G !!!

SONY DSC

SONY DSC

„Ja, voor iemand die de Huishoudschool nooit ooit had afgemaakt ziet het er geweldig uit, “ lul niet uit je reet, dat schreef tante Friet toch . . . Zeikers! Druppelen nog ’n beetje na . . . Ja, dat vindt ze heerlijk, zit ze op te wachten al dat gezeik . . .  Peter, uitgezonderd natuurlijk, want hij is altijd erg lief. Sterker nog! Tante Friet is teleur gesteld, als hij niets had te melden . . .

Tante Friet dacht echt: Ik gaat klunzen en probeer gewoon alles één-voor-één uit. Ze doet ook vaak dingen die dan gewoon lukken, als je dan aan haar vraagt: „Hoe deed je dat?“ Géén idee! Het lukte gewoon, omgekeerd komt ook voor, dan probeert tante Friet zich in de nesten . . . Ze zei tegen haar man: „Als je een dure Longy koopt, zo’n automatisch koffiezetapparaat, dan krijg je er gratis een workshop bij. Maar, niet bij WordPress met hun verbeterde lay-out en vernieuwde editor. Ik snap dat niet en blijf er met me poten vanaf, want ik kluns me eigen driedubbel in de rondte en kom er nooit meer uit!“

photo of amsterdam cityscape at night

Foto door Antone Adi op Pexels.com

De kat had weer gekotst!

Iedereen leeft in zijn eigen straatje, met z’n eigen praatjes en rubriekjes . . .  Kortom, iedereen zit te klooien in zijn eigen bubbel, en die is niet van mij, maar van Sartre en we hebben absoluut géén contact met elkaar & vooral tussen al die Hollandse wijven is er, ENKEL & ALLEEN maar: HAAR & NIJD! Wat je ook doet en wat je ook laat: afzeiken & verzieken . . . Dat weet tante Friet al, sinds ik hierzo in de zandbak speelde . . . , bleef er ook liever alleen verder in spelen, toen iedereen weer naar binnen ging . . .  Dus, Elfilein spijbelde vaak en niet alleen op de kleuterschool, ook op de basisschool werd ze stevig gepest . . .  Soms, vergeet tante Friet dat en speelt Elfilein gewoon door en heeft ze schijt aan al die heksen, die haar het licht niet eens in haar ogen gunnen . . .

DIE  OUWE  TRUT  HOEFT  HELEMAAL  NIKS!!!

Iedereen is driftig bezig met hun eigen blogs en de blogs van ’n ander . . .  Opeens, hebben ze weer héél, erg, véél, ontzettend véél te moeten . . .  De kat had gekotst, die ouwe trut noemt maar wat en Tante Friet gaat ook aan de bak!

VON  EINFACHTILDA

E   L   F   R   I   E   D   E

 

3 Gedanken zu “Tèring

  1. Je in de nesten proberen 🙂 Dat is toch beter dan er helemaal niet aan beginnen Elfriede. Ik ben zelf allerminst technisch en meestal moet ik overal met mijn vingers afblijven, maar soms in een vlaag van plotseling inzicht komt er tóch wat goeds uit mijn pogingen. En net als jij, als je vraagt: hoe? Dan: geen idee (meer). Maar het werkt! En daar gaat het om. Ik moet nog zien hoe de nieuwe editor werkt, als ik er tenminste mee te maken krijg. Wat je schrijft over gepest worden Elfilein schrijnt in mijn hart. Schijt aan de heksen. Zo is dat.

    Gefällt mir

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s