Ik zit op slot

P1000029

Ik zit in een lockdown en kijk eventjes of ik er zo uit kan komen.

Ik denk, dat ’t gaat lukken, wil er wel graag zelf uitkomen, want hoe meer mensen zich er mee gaan bemoeien, hoe ingewikkelder het wordt en dan kom ik er helemaal niet meer uit met paswoorden en creditnummers: HALLOOTJE! Ja, Kutwijf is wel gek, maar niet helemaal op haar achterhoofd gevallen.

Ja, ontzettend jammer!

De computer is op slot gegaan, omdat hij denkt dat ik ’n bezoeker ben, maar ik rommel op me eigen blog . . .  Ja, ’t is wat!

Ik denk . . . , dat ’t Innhotel in Zaandam er een stokje voor had gestoken.

Kan je nagaan hoe stom ik ben met computers.

Kutwijf  woont  in  Amsterdam

Ik zeik gezellig nog wat verder, want waar ik ook zo ontzettend moe van wordt, is dat je het niemand naar de zin kunt maken. Dat ik in Amsterdam woon: Man! Van jaloezie, haat & nijd vooral barsten ze zowat uit elkaar . . .  Ja, je komt toch wel een hoop te kort, hè . . . , wanneer je in zo’n gat woont heel diep in de provincie met alleen maar veehouders en daar gaan wij nu juist graag naartoe. Nee, zover benne ze nog niet. Fuck off!!! Ik blog een heel end in de verkeerde richting en iedereen doet het 1000.000.000 keer stukken beter, dus . . . „Héél erg GEFELICITEERD!“  

Ik heb één fan en dat is Peter: JA . . . , geil, hè . . .

E   L   F   R   I   E   D   E

 

4 Gedanken zu “Ik zit op slot

 1. Ik denk dat je best wel meer dan een fan hebt Elfriede. Ik weet het wel zeker. En hoewel Groningen een geweldige stad is om te wonen (Echt waar. G. is vind ik een van de leukste steden van Nederland, en ik heb er véél bezocht) ben ik wel jaloers op je schitterende plek in Amsterdam. Maar ik misgun je dat uiteraard niet! Ben je alweer uit de lock down?

  Gefällt 1 Person

  • Ja, maar vraag me niet hoe … , als een wilde idioot zit ik uren lang van alles uit te proberen en dan vragen ze me paswoord en me banknummer … Ik dacht: Oké, ik wacht effies op me man, want ik geef niet aan Jan-en-alle-man creditcard-, banknummers met paswoorden ook nog . . .
   Wat denken ze nu wel? Dus, ik ging eerst even poepen, me aankleden en toen moest ik het toch nog even proberen op me eigen blog, dacht ik en daarop reageerde hij.
   Die bovenste zwarte balk was weg gevallen en dan kan ik niet meer op ‚SCHRIJVEN‘ klikken en daarmee is de kous af … Hoe weet ik niet precies, maar bij WordPress kregen ze opeens door, dat ik zelf zat te klooien . . .
   Schat ik weet het echt niet meer … Ik kan een beetje Nederlands en thats it . . .
   Verder, moet je alles niet zo persoonlijk opvatten. Waar ik pissig van word, is … Normaal heb ik 60 en meteen meer dan 70 Duitse views en hooguit 2 Nederlanders en nu was dat omgekeerd: 3 Duitsers en 60 Nederlanders en dan denk ik meteen: Geile Typhus-Zooi Fuck off . . . Ik blogde aan ‚Voor Peter in Groningen‘, voel je hem en dan heb ik meteen meer dan tweehonderd drijfnatte, geile kutten aan me reet hangen . . . Die wijven denken, dat we al in het Innhotel liggen te wippen & zo werkt dat bij mij en niet anders . . .
   Op facebook ook, onmiddellijk . . . , als ik met een leuke man contact heb: meteen meer dan honderd jodelende geile kutten er tussen. Ik hoor ze gillen: „Neuk mij! Neuk mij!!! Ik ben 1000 keer geiler dan die ouwe kut in Amsterdam!!!“ Ja, afwijking van me … Altijd meteen beginnen met „IK“ . . . „Ik ken dat!“ & „IK woonde daar.“ & „IK ben er zelfs geboren.“ & „Heb IK ook! IK zat er ook op school en jij kan verder de pot op.“
   Het is niet anders . . . Ik zelf . . . , vind het ook heel erg moeilijk, om te slijmen . . . Jezus! Denk ik dan: Als iedereen zo nodig z’n vreten moet bloggen, kan ik dag en nacht wel aan de gang blijven; „Ziet er zalig uit! Ja, dat lust ik ook wel!“ Maar, als je dat niet kan slijmjurken, moet je eigenlijk niet bloggen . . . Amsterdam, 7 juni 2020

   Gefällt 1 Person

 2. Bloggen… Ik weet daar eigenlijk niets van. (Zag je hoe slinks ik het vermeed met ‚ik‘ te beginnen? 🙂 ) Ik heb mijn account geopend omdat het gratis was en omdat ik het leuk vind zo nu en dan wat van mijn fotootjes te plaatsen. Maar ik heb intussen begrepen dat er een hele wetenschap rond bloggen bestaat. Het zal. Ik hou me daar niet mee bezig. Je moet doen waar je plezier in hebt, lijkt me. Zo lang het tenminste niet je werk is. Hoeveel bezoekers mijn blog krijgt hou ik niet bij. Ik vind het leuk dat bezoekers mijn plaatjes waarderen met een ‚like‘, en nog veel leuker vind ik het contact dat er soms ontstaat door reacties en tegenreacties. Dat, en het volgen van blogs waarin niet zelden serieus goed gefotografeerd en geschreven wordt, maakt het een gave hobby. Gut Elfriede, ik lees zoveel heel verschillende teksten op deze manier! Het zijn vooral vrouwen die schrijven heb ik de indruk, en degenen die ik volg (en ook enkele mannen) zijn daar goed in! Zo, nu eerst even een foto maken van mijn maaltijd van vandaag en me eens nader informeren over het Noord-Hollandse hotelwezen. 🙂

  Gefällt 1 Person

  • Ik las dit en zo is `t en zó rol je in het schrijversleven of `t leven van een Blogger. Je wordt niet waker op een dag en denkt: Weet je wat? Ik word Blogster. Nee, je begint met foto’s en bent gelukkig met respons …
   Ik begon in augustus 2015 en dacht ook aan me perspectieven en ging in de derde persoon over mezelf schrijven. Ja, reuze jammer voor iedereen, maar ik kan alleen maar uit mij eigen leven putten, desnoods in de derde persoon, als je gaat ikke wordt het `n assay. Je moet dan even googelen bij assay, want het wordt vaak in de wetenschap gebruikt en het onderzoekt iets en dat kan van alles zijn. Bijvoorbeeld je depressie en had net dat boek van dr. prof. Maarten van Buuren gelezen: ‚Kikker gaat fietsen‘, wat je ook een essay zou kunnen noemen.
   Ik vond het vooral mooi hoe hij alles beschreef en schrijven is netzo iets als fotograferen, dat leer je niet in één vrije middag, omdat je het gezellig vindt . . .
   Ik heb alleen met jouw contact en als ik dat niet had, was ik niet meer aan het bloggen. Ik blog ook voor Betty in Sylt: poesjes … Elfriede, 8 juni 2020

   Gefällt 1 Person

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s