Mijn Grote Liefde

♥   ♥   ♥

In mijn blogs van juni 2018 & 2019 staan prachtige foto’s van Tijger tussen de asperges, op me aanrecht tussen de tomaten . . . , maar vaak sliep ze gewoon.

Je had eigenlijk géén kat aan haar . . . 

Toevallig las ik net ’n blog van twee jaar geleden, ook op 18 juni 2018 met neuken in de titel: zelfs Japanners zijn daar nu nog in geïnteresseerd, ‚Ze at … ‚ was de grote uitschieter en laat ik die ‚OETLUL‘ op blog: 18 juni 2018 maar vlug links liggen. Hij blogt nog steeds: iedere dag en zit/zat in ’t onderwijs . . . Waarom, gaat die OETLUL niet weer voor de klas staan? Ik lees niets anders in Het Parool, dat er één enorm tekort is aan leerkrachten, op tv ook in iedere Talkshow . . . , het gesprek van elke dag . . .  Nee, een Oud Lijk lekker kankeren, dat was zó leuk . . .

Natuurlijk, als je kutblogs schrijft, kan je ze heerlijk afzeiken, hè . . . Me hele leven ben ik niks anders gewend, hoor . . .  Kut Hoer blogt nog steeds & ga nu maar fietsen stelen op het Damrak . . .  

Met de Amsterdamse poort in Haarlem,

In Maastricht had ’n dame een langharige raskat, Noorse boskat & langharige, rood-witte Maine Coon van éénendertig jaar: „Jezus!!! Christus . . . , die deed de deur dich!

De weledelgeleerde vrouwe drs. Marjo condoleerde me en zei: „Jij had ’t geduld, om éénentwintig jaar voor haar te zorgen, bij een ander was ze nog géén tien geworden.“ Stelletje Oudbakken Zeikwijven!

Bakkie!

 

 

3 Gedanken zu “Mijn Grote Liefde

  • Ja … , tijdens me bakkie bedacht ik nog van alles … Maar, deze blog van 18 juni 2020, schiet alweer door het plafond: 60 vieuw`s uit Duitsland, Nederlanders sukkelen er mondjesmaat achteraan … Ja, altijd al een zuinig volkje geweest, hè . . . Wat ik er nog tussen wilde schrijven was . . .

   Ik ren me balkon op en wilde er in alle macht uitbulken: „Alle Typhus-Wijven doen `t verder geweldig!?! FIJN!!!,“ maar Monique (me buurvrouw) stond daar, met haar handen in die pisbak van haar man, haar plantjes te snoeien en dat vond ik `n beetje tè … Weet zij veel, wat er allemaal speelt in dat ouwe koppie van mij.
   Ik had gisteravond nog gegoogeld naar niesziekte en negen van de tien mensen met katten weten ook niet eens wat dat is … Toen keek ik naar de leeftijd van `n kat en kwam weer zo`n „GEWELDIG WIJF“ in Maastricht tegen: haar kat was éénendertig! Niks mis mee! Nog kern gezond! Ik moet die trut niet tegenkomen, trap haar meteen de vaart in: Typhus-Leugenaarster! Dat ze dierenarts is, vertelde ze er niet bij met haar vette kut of dierenassistente ,,, Bovendien, was het `n mix-raskat, iets van een Noorse-boskat en `n super langharige, rood-witte Maine Coon, wat allemaal langharige katten zijn en haar kat vervilte ook nooit, hè …
   „Ja … , Wit-Heet …“
   Peter: „Neem nog even een slokje water! Gelukkig, kan je bij mij altijd je ei kwijt: Ik lust er pap van,“ riep hij helemaal uit Groningen.
   Voor me lezers even de stand van zaken doorgeven: „We hadden nog niet geneukt in `t INNHOTEL te Zaandam.“ Ja, jammer, hè … Had ik ook wel eens leuk gevonden …
   De overige blogs kunnen bij `t grofvuil . . . Amsterdam * 18 juni 2020, 15.50 uur . . . *

   Gefällt 1 Person

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s