Kung Fu

♥  de Kop van Jut ♥ Westerpark ♥ AMSTERDAM ♥ Holland  ♥

KERMIS IN DE HEL

Gôh . . . , d’r beddengoed wordt nat: „Het is kermis in de hel … ,“ zo zeg je dat in het Nederlands, als het regent en de zon schijnt fel in je huiskamer . . .  „Wat nou?,“ vroeg Betty in Sylt . . . „Me buurvrouw heeft d’r was buitenboord hangen en ’t giet . . .“

SONY DSC

SONY DSC  = op de Wallen . . . 

Vuige Heksen

In april ging ik met me man altijd naar het Tuincentrum. Voor me verjaardag, op 30 april, kreeg ik van hem ’n prachtig balkonnetje vol planten . . .  Ja, dat steekt natuurlijk ontzettend . . .  De buren hadden daar onmiddellijk, heel erg veel last van: had wel drie plantenbakken aan me balkon hangen en één bakelieten bak op siertegels staan . . . Er werd net zolang getreiterd, totdat er niks meer op en aan me balkon hing of stond . . .  Maar, die vuige heksen gingen gewoon door, met hun eigen plantenbakken te begieten en te besproeien, alleen van mij hadden ze enorm veel last . . . , als ik ’s nacht na 3.00 uur me planten voorzichtig water gaf . . .

Ouwe Rukker wil het nog een beetje lukken?!?

Vooral die Pokken-Lul boven me zat er zó geweldig lekker helemaal middenin & bovenop en treiterde me letterlijk & figuurlijk de tent uit . . .

Dan mag je vooral niet kwaad worden en je vooral nergens druk om maken en je vooral beschaafd blijven gedragen en vooral meteen voor die Kloot-Lul-Hannes-de-Zakken-Wasser op je rug gaan liggen, met je benen wagenwijd open & in de hoogte . . . , anders voelt meneer de Zakkenwasser zich zó gediscrimineerd . . . , ook NU nog, hè . . .

Mevrouw, denkt dus, dat hij degene is, die elke & iedere keer, zo nodig 112 moet bellen of die Turkse heeft daar ook ’n handje van . . . Lopen de Godganselijke dag met hun smart-phone in hun klauwen te klooien . . .

KANKER-CRIMINEEL

Wie er 112 belt, dat zal ik nooit te weten komen, want daarvoor zijn ze natuurlijk te laf, de bedoeling is, dat de politie mij mee neemt en in zo’n cel gooit . . . , zo’n isoleercel . . . Wat na ’n dag keihard werken op me balkon, de bedoeling was/is en dan pas staat die  LULHANNES helemaal gelukkig achter zijn geraniums ontzettend-hard-aan-zijn-pik-te-rukken & volkomen tevreden genietend klaar te komen . . . Mevrouw ziet ’t helemaal voor zich . . . , en dat terwijl ik hem juist de aller grootste Kanker-Pooier van heel Amsterdam vind. Zijn hele leven lang heeft hij nog géén dag gewerkt, kan alleen maar zijn hand ophouden . . .

Die Pooier heeft er zelfs zijn beroep van gemaakt, dan moeten die wijven voor hem tippelen . . .  Nee, ik deed dat niet voor die Zakkenwasser, waar géén spatje discriminatie aan te pas komt . . .  Ik haat gewoon die ZAK!!! Sterker nog! Ga nog liever dood!

HOE JE HET OOK WENT OF KEERT!

  LANG LEEFT DIE LUL NIET MEER!

Peter: „Dus . . . , je bent met Kung Fu begonnen?!?“

Frietje: „Nee, ik stuur me zwager naar boven . . . , hij heeft verstand van pistolen . . .“

P1050143

E   L   F   R   I   E   D   E

3 Gedanken zu “Kung Fu

  • 4.10 uur . . . , ik kan niet slapen, ondanks me harde werken op me balkonnetje . . . Ik had politie over de vloer . . . Ja, Friet was haar balkon aan het dweilen en de kattenbakken aan het schoon maken: 20 juni en nu al politie over de vloer … Zal ik me polsen maar doorsnijden? De zomer moet nog beginnen, ben die Tèringlijers nu al spuug zat; eind november houden al die Kanker-Trutten hun balkondeuren dicht: RUST IN DE TENT!!! Ik trek `t tot december niet … , voordat er doden vallen … Maak eerst de badkamer schoon, dan kan ik daar in een hoekie slagaders doorklieven …
   Wat moeten die wijven nou? Ik ga ze niet beffen. Amsterdam, 20 juni 2020, 4.20 uur . . . Geen koffie meer drinken naar 12.00 uur … , dacht ik: thee is beter …
   Ik was doodop … , meteen weer politie over de vloer, dat gaat je niet in je koude kleren zitten en overal aan alle kanten is Iedereen me nu al spuug-en-spuug zat:IK HUN HELEMAAL!!!!!!!!!!!!!!!! Ze denken niet: Leuk, is met de grote schoonmaak begonnen, `t mocht er eens van komme … , dat eeuwige gefiedeldevoos met die kat … Volgens, mij hebben die KANKERLIJERS Mieppie vergiftigd … Haar bloed kan ik niet meer laten onderzoeken, want ze is allang gecremeerd of hoe doen ze dat: In één keer 100 katten … In juli wil ik opzouten in me trekkers tentje: Hij pleurt me maar ergens neer, als ik maar van die Nieges hierzo af ben. Groningen, is ook goed … , alles is prima: gewoon opgerot!
   Gek word ik ervan, zodra ik ook maar één voet buiten de deur zet, staat die Lulhannes van drie hoog opeens pats/boem weer achter me … Ik schrik, en de Derde Wereldoorlog is uitgebroken, meteen 112 bellen … Ik neem een advocaat, want ik ben altijd hoe je ook went of keert de gebeten teef … Overal!
   Als ik dan voor mezelf op kom, heb ik `t helemaal gedaan … Ik ga slapen: zit me eigen weer op te fucken, doei! Amsterdam, 20 juni 2020, 4.30 uur . . .

   Gefällt 1 Person

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s