23 June, 2020 03:16

via 23 June, 2020 03:16 Waar is die foto op het terras aan het Comomeer? Met de groetjes van mede blogster: www.friedabblog.wordpress.com 

Amsterdam, 23 – 6 – 2020 . . .

SONY DSC

SONY DSC

E   L   F   R   I   E   D   E

Ein Gedanke zu “23 June, 2020 03:16

  1. Hé Peter!!! Ik dacht: Hij is aan het fotograferen in Noord-Holland … We kunnen weer, hè … Gewoon … , eventjes helemaal niks … Wie of wat moet ik bellen of googelen, als ik met een boer mee wil in de Wormerpolder … ? Gewoon gaan fietsen?
    Peter: „Neem `t pondje achter het Centraal Station of kijk of je over de Oranjesluizen kan fietsen bij Schellingwoude. Er loop een pad naar en aan de overkant, zit je meteen op de Durgerdammerdijk, kan je in dat Natuurgebied meteen met de woelmuisjes de koffer in duiken … “ „Ja,“ zei Friet, want met die lockdown bleef ervan haar conditie géén spat meer over. Gewoon doen, met en bakkie op de Uitdammerdijk bij dat andere sluisje, waar al die Yuppen zitten te kakken … Ik fiets naar Hollysloot, ben daar kind aan huis en loop zo de keuken in: „Waar is de appeltaart?,“ vraag ik dan. „We komen het brengen!,“ roepen ze meteen. „Wel met slagroom!!!,“ voeg ik er nog aantoe, als ik dan ga zitten had Hendrikje de Brave alles al besteld: Zonder slagroom. Twee stukken appeltaart: „Doe de andere helft ook maar!!! Val zowat van me stokkie!“ Tante Friet in de polder: http://www.friedabblog.wordpress.com * op de Kop van Jut, 24 juni 2020, 17.10 uur … * Hollandse tijd … * Met de groetjes uit Groot Mokkum!

    Gefällt mir

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s