Help!!!

„Zo heb ik er géén zin meer in.“ Frietje

Wat nou weer?

Wat is dat?

„Deze zocht ik: dit komt me vertouwd voor de klassieke tools! Waarom doen jullie zo moeilijk?!?,“ schreeuwde Frietje woedend naar San Francisco. 

„Mevrouw …,“ 

„Rot Godverdomme op met je mevrouw en val me niet lastig met je nieuwe editor, waarmee ik niet uit de voeten kan. Zeikers! Houw Godverdomme op! Ik zie, dat ik zelfs kan twitteren in me blog, films & video’s … Kortom, de mogelijkheden zijn eindeloos. Ik zelf ben al ontzettend blij, als ik een beetje begrijpend Nederlands kan schrijven. Ik zelf snap het wel, maar me blog lezers ‚all over the world‘ hebben géén idee. Zelfs Betty in Sylt is er niet altijd helemaal bij met haar koppie, hè … Dus, nu moet ik steeds tooltje voor tooltje uitvogelen … Er zijn ook vele verschillende formulieren zie ik en wat moet ik met een inschrijfformulier?! Een afsprakenformulier … Jezus!

Ik heb weer helemaal opnieuw een workshop bloggen nodig. Nu wil ik fotootjes invoegen …

Foto door Magda Ehlers op Pexels.com

Fotootje is gelukt, dus echt achterlijk ben ik niet en nu schrikken … 

Ein Gedanke zu “Help!!!

  1. Foto en tekst lijken er prima op te staan Elfriede. Móet je gebruik van de nieuwe editor of kun je ook gewoon bij de oude blijven of naar teruggaan? Ik geloof dat mijn exemplaar nu en dan vraagt of ik niet kennis wil maken met de nieuwe editor. Ik roep dan: Nee! Ga weg! En dan gaan ze gek genoeg inderdaad weg.

    Gefällt 1 Person

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s