Nummer 10

Blog: ‚Van Willem‘ op 1 augustus 2020 daarzo, in die goeie ouwe tijd . . . , blogde ik nog op met classieke tools van WordPress … Géén centje pijn. Jezus! Wat een ellende!

Voor Derrick het oude stadhuisje van Gouda en dan kijkt hij niet = SONY DSC

Ik had die ‚Getegelde galerij‘ aangeklikt. Zo heet dat in me nieuwe edictor van WordPress en die ‚Getegelde galerij‘ maakt géén eigen compositie, hè … Nee, je kan géén Fuck meer aan de computer overlaten: Eerst programmeren, hoeveel foto’s je wil betegelen of wil je er liever een ‚Diashow‘ van maken? Kutje met haar powerpoint presentatie, hè . . . „Nee,“ gilde die Trut van Troje wanhopig . . .

Me uitgelichte foto, helemaal bovenaan dus, in mijn ‚FRIEDABBLOG‘ Hemingwayblog-domein . . . Ja, hebben we hem? De eerste foto helemaal bovenaan . . . , is een bruggetje in De Rijp, dus ken dat weer niet, omdat op deze blog foto’s staan van Gouda … Helaas pindakaas! En, je moet je editor-rijtje afgaan en niet iedere keer verspringen naar je ‚Classiek tools‘ merkte ik. Kortom: De hele maand augustus met al die hitte golven kan in de prullenmand, dacht ik zelf . . .

Zal ik dan nog maar een ‚Collage‘ doen, met me nieuwe editor, van De Rijp?

TOESTAND IN MAROKKO!

Er was in De Rijp opendag en ik wilde in het stadhuisje van Leegwater . . . Ja, effies googelen, hè … Ja-ja-ja-jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaha, die Hufter die de polders droog had gemalen. En, viel het kwartje? Moet trutje met d`r . . . Laat maar . . . Waar waren we?

Dus ik ga naar dat stadhuisje in De Rijp: Is het gesloten, omdat De Rijp onder de gemeente Alkmaar valt en niet onder Amsterdam . . . Nou jij weer! Ik heb al een punthoofd . . .

Het lukte! JAMMER, hè . . . Zeikwijven!!! Nou, dus die kerk ernaast was wel zo gastvrij . . .

Kutwijven kwamen al klaar van geluk en zaligheid . . . Ze dachten: tant Friet is zo dement als een deur geworden . . . Ja, ze wisten het zeker, de hele Huisartsenpraktijd Haarlemmerpoort geniet mee.

Dat dat pokkenzooitje dat nog mee mag maken!!!

Weet je wat helemaal genieten is voor die BITCHES??? Drie keer raden! De kanker & de pest hebben ze erover in, dat die Ouwe Kut nog géén zelfmoord heeft gepleegd, want dat wordt met champange gevierd . . . ELFRIEDE

Ein Gedanke zu “Nummer 10

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s