Tijger-Mieppie

Me blog van 19 augustus 2020, met de titel ‚HELP!‘ sprong er met kop en schouders uit . . . Maar, naar me beste & mooiste blog kijkt géén hond, dus gaat ik gewoon lekker verder met me geklooi . . .

Moet jij even opletten!

Godverdomme!

Niet te geloven . . . – Tante Friet . . . , maak je niet dik!

Hij vergat wel de hofjes in Leiden, die met dat Molentje is Leiden en de hofjes zijn in Haarlem. Ben benieuwd of er nog meer komt.

Peter: „Vroeg die nieuwe editor van WordPress niet aan je hoeveel hofjes van Leiden je kwijt wilde.“

Tante Friet: „Nee . . . Ja, een punthooft van hier tot Tokio . . . „

Peter: „Misschien dacht de computer: Je zit aan het strand van Katwijk aan Zee en blijf daar dan ook en spring niet steeds van de hak op de tak. Dan zit je Leiden en dan weer in Lisse met je bollenvelden en opeens weer met je hofjes in Alkmaar, Haarlem & Amsterdam, dat kennie we niet bijbenen.“

Tante Friet: „O! Gôh . . . , nieuwe computer kopen, denk je?“

Wat ik nu weer deed, dat zie ik pas als ik het publiceer . . .

E L F R I E D E

3 Gedanken zu “Tijger-Mieppie

  1. Kijk, nu was het wel even nuttig dat je vertelde dat die hofjes in Alkmaar zijn en die molen in Leiden staat. Leiden heeft ook veel hofjes, en hele mooie. Maar dat wist je al en de nieuwe editor kennelijk nog niet. 🙂 Mooie foto’s! Vooral ook die met Tijger-Miepie naast de gele en oranje bloemen. Een nieuwe computer lijkt me nog niet nodig. Opvoeden moeten we dat ding!

    Gefällt 1 Person

  2. Hier is Mieppie al stervende, alleen haar hartje bleef kloppen en ze viel, als een trein af … Als ik een week eerder naar de dierenarts … Ik weet niet of ze pijn had … Kankerwijf, dat haar liet „inslapen“ vertelde ook niks. Ja, dat het een hoop geld ging kosten, als ze haar bloed moesten onderzoeken, met een röntgenfoto … Kutwijf kon het niet en zag het niet meer zitten met Mieppie. Als ik tachtig ben en me nieren zijn op … Nee, dan sta ik echt niet vooraan in de rij voor een nieuwe nier …
    Ik troost me met de gedachte, dat éénentwintig een respectabele kattenleeftijd is voor een kat. Een vrouwtjes kat is doorlopend drachtig en wordt niet ouder dan 15 … Effe googelen, hè … , dan kan je me op me nummer zetten. Amsterdam, 6 september 2020, 3.10 uur … * Welterusten!

    Like

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s