Altijd Zoekende

Ja, Kutwijf werd weer verwend . . .

Zij hoopt van harte dat jullie er allemaal in stikken!!!

SONY DSC Carpe Diem staat er naast het katje en dat katje deed de deur dicht.

Ik was hierzo in Alkmaar op excursies, in Alkmaar, Haarlem en Leiden, met drs. Hanneke Blijham. Ze had mij dus drie keer in haar groep bij de VrijeAcademie en dat was drie keer te veel, want ik maakte foto’s, kwam niet mee, moest voor het stoplicht wachten, schoot niet op en als we net waren begonnen moest die Ouwe Trut meteen pissen in de Hema . . .

Je denkt gezellig en verheugt je er op, Hendrikje de Brave had het Hoge Huis in Alkmaar als klant: Hij wist in Alkmaar blind de weg, kat in het bakkie!

Ach, een lezing bij de VrijeAcademie . . . , is ook ontzettend lastig, omdat die trut altijd de eerste is en helemaal vooraan gaat zitten en haar bek niet kan houden. Je bent dus klant, monney in de pocket . . . Verder heeft iedereen alleen maar last van me, behalve de weledelhooggeleerde dr. prof. Maarten van Buuren: Hij was echt een schat.

En voor die geile gribus naast me, wil ik me hoogte punt wel bloggen. Zijn me Turkse buren al klaar gekomen? Ze zitten al helemaal te hyperventileren op het uiterste puntje van hun stoelen, hè . . . Nee, anders hebben ze niks te roddelen in het Turks, hè . . . , met die stomzinnige Turkse Kanker-Treiters: Komttie . . .

Dus, meerdere lezingen deed ik bij de weledelhooggeleerde dr. professor Maaren van Buuren en tante Friet zat in zijn: Filosofische Leesclub, dan bespreekt hij steeds een filosofisch boek . . . „Moet ik met die boeken even langs komen of vatten jullie het meteen, met die achterlijke Turkse Kankersmoelen, die alleen maar kunnen roddelen en nu niet meer, want er wonen twee mannen naast haar,“ SCHREEUWDE ZE VANAF TWEE HOOG.

Tante Friet: „Hè!!! LUL-DE-BEHANGER!!! Let je wel goed op dat Turkse Pokken-Wijf van je??? ZODAT ZE STRAKS NIET MET DIE KERELS NAAST JE IN DE KOFFER LIGT TE SCHIMMELVOZEN, HÈ . . .“

„Waar was ik?,“ vroeg tant Friet . . . De weledelzeerhooggeleerde dr. professor Maarten van Buuren vertelde op een gegeven moment, dat je in de jaren zestig in Amsterdam de Flower Power beweging had: Allemaal hyppies in het Vondelpark met hun leus „MAKE LOVE! No war!“ Daar had Maarten graag bij willen zijn, maar woonde nog in Maassluis tussen de zwaar gereformeerde zwarte kousengemeenschap . . . Tante Friet liep naar hem toe en zei: „Ik was bij de Dolle Miena’s: Baas in eigen buik! Ben nog steeds een Dolle Mienna!,“ en ging weer zitten. Maar, ze stond een klein ogenblikje heel dicht bij hem in het voetlicht en dat was zalig. `s-Ochtends, als ze wakker ligt, denkt zij er graag aan terug en is weer een klein, beetje gelukkig . . .

Ja, je moet op de allereerste plaats van jezelf houden, dan heb je een levenslange romance . . . „Zó . . . ,“ zei tante Friet en vroeg of dat Geile Turkse Mokkel beneden haar op één hoog, daar iets mee kon . . . Ik had nog een leukie voor die Turkse Gribus naast me, waar ik op het kerkhof zit en aan een schandpaal hang, nog heel eventjes maar en ik leg er onder . . .“

‚Every body happy‘;

VOORAL NAAST ME & BOVEN ME GAAT HET DAK ERAF!

Mooi?! Ja, KANKERWIJF KOMT KLAAR! Lekker, hè . . .

Die op het kerkhof kan ik voor die Turkse LUL niet vinden. Ja, jammer . . .
Het lukt niet, dan blijft dat Kutwijf nog maar even op deze aardkloot rond dobberen . . .

ELFRIEDE

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s