Mecki de foto van het jaar!

Dit is weer voor Betty op Sylt, omdat tante Friet haar nog niet had gevraag of ze op de blog van Mathilda had gekeken: * http://www.einfachtilda.wordpress.com * ???

Mathilda had visite van een egeltje of hij bij haar in de tuin woont weet ze niet, maar Mathilda zet een schoteltje water voor Mecki neer . . . , ze strooit eten voor hem op de tuintegels . . . Egels zijn scharrelaars en zoeken naar slakjes en wormen. Ik zou zeggen googel eventjes bij: egel en je weet meteen veel meer dan die ouwe dikke trut . . .

Langs de weg in Amstelveen vond ze, heel erg lang geleden, ongeveer vijf jaar geleden, een aangereden egel en wist zich géén raad . . . Gewoon laten liggen en doorfietsen, dacht ze, of meenemen en dan wat? Al worden honderden mensen dood gereden: Lauwloenen! Dat is ‚De ver van me bed show‘ . . .

Sterker nog! Tante Friet is zo`n sadist: Zij vind het nog lekker ook . . . Het zal toch ook een ieder een rot zorg zijn, als ze in honderd-duizend-en-één stukjes word verbrijzeld op het circuit van Zandvoort . . . , met haar blogs en al . . .

Vijftig jaar geleden werkte ze in Zandvoort, dus . . . Ja, de grootste temeier uit Amsterdam kwam in Zandvoort wat verdienen, hè . . . Stel je voor! Nee, dat kunnen we niet hebben . . . Kortom, die pooier was in géén velden en wegen nog te zien . . . Maar iedereen in Zandvoort was er voor 100.000 % van overtuigd, dat zij een Amsterdamse temeier was . . . Liep ze met zo`n zwart pruikkie rond: Irma la Douce met twee erwtjes op een plankje. Als andere je een stinkende Soa Slet vinden . . . Mannen geilde op me bij bosjes, toen ze wegliep en niet meer in die tent de afwas deed, hadden ze opeens géén klandizie meer . . . Zeikers!

Ik wilde naar de foto van het jaar voor Mathida, want op haar blog is zij een project begonnen en ik doe mee:

Twee fuutjes was de foto van de week. Mecki van het jaar, met Tijger-Mieppie van de maand september & oktober . . . Ik moet het eerst publiceren en dan pas kan ik me ‚Fuutjes van de week‘ bewonderen.

Betty je ziet het, hè . . . „Ja,“ zei Betty in Sylt, „dat was een hele verbouwing met dat rolgordijn . . . “

„Echt waar!,“ riep tante Friet, „ik had het drie keer met Hendrikje de Brave geprobeerd en de vierde keer zei ik: „Nu doen we het op mijn manier!“ Toen hing hij, vraag niet hoe en hij hangt nog steeds niet goed . . . Maar, HIJ HANGT!!! „Overal van afblijven!,“ brulde ze en lagen al in een echtscheiding: Jezus! Wat een ellende en hij hoefde haar alleen maar met het rolgordijn te helpen . . .“

Betty in Sylt: „Ja . . . , en de computer weer aansluiten.“

Tante Friet: „Dat kon ook drie dagen later, als het gordijn maar hing, want de buren naast me zaten er weer bovenop te genieten . . .“ Je woont hier op- en-in-elkaar: Een scheet en de hele buurt stinkt, hè . . . Ze letten op alles en ieder dingetje, vooral nu iedereen zo`n beetje thuis zit en géén kant meer op kan, hebben ze niks beters te doen, om bij elk & ieder wissewasje 112 te bellen: Daar geilen ze op . . . Na drie kinderen, wordt er dus nooit meer geneukt, dan bel je de politie voor de buren, want dat is pas echt kicken . . .

Stom, hè . . . Ik wilde het alleen maar een HEEL klein beetje gezellig hebben, was gewoon nieuwsgierig wie me buren waren: Daarop zaten ze echt niet te wachten . . . Voor nog géén moment! Meteen de beuk d’r in! Hing hij een pissoir op zijn balkon, zo’n mannen pisbak en zei tegen mij: „Als je wat te zeiken hebt, kan je hem daarin hangen . . .“ Hij kan het krijgen zo alssie het hebben wil: De toon was meteen & onmiddellijk gezet . . . Een paar dagen later kwam zijn jongste dochter Bonny een kopje suiker bij me lenen . . . . Ja, ook zo’n cliché – effe kijken! wat gaat die trut doen? Die trut gaf Bonny een kopje suiker, hè . . . Klein meisje van amper vier . . .

Die Turken: „Wat moet dat wijf? Wat wil die HOER . . .“

Kuthoer: „Ja, wat zou die nou moeten, hè . . . Ergens last van? Koop een appartementje in het bejaarden tehuis De Werf aan de overkant en in september zijn er ook koopwoningen beschikbaar in het Food Centre Amsterdam tegenover de Marcantilaan. OPROTTEN!!!“

Die kankerlijer boven me werd met een ambulance naar het ziekenhuis gebracht, vertelde een andere buurvrouw en die Kuthoer op twee hoog hoopt dat hij nooit meer terug komt.

Tijger-Mieppie

Het mooiste en liefste poesje ooit . . .

Oké . . . , twee dowloads was niet de bedoeling: Als dat maar goed gaat. Het is Tijger-Mieppie die helemaal niet nieuwsgierig is, alleen alles graag wil weten . . .

E L F R I E D E

Ein Gedanke zu “Mecki de foto van het jaar!

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s