HERFST

Ze ging weer overstag voor een katje. Wat ook géén succes is, dat bedoelt ik en dan heeft ze meteen vijfentwintig dikke lullen in haar nek, die het allemaal heel erg geweldig vinden . . .

Ja . . . , echt GEWELDIG!

Dan voelt tante Friet zich pas echt genaaid . . .

Ten eerste: Als je iets herfstachtigs zoekt, zijn het allemaal bruine herfstbladeren, met of zonder kopje koffie, een hondje, met een sexy blondje, op hol geslagen revieren en zware, donkere luchten . . .

Haar fotobestand zit propvol ten tweede . . .

Ten derde: Zij blogt moeilijk! Je hebt zo van die wijven die loggen in een keer uitstekend, maar tante Friet moet het eerst vijf à zes keer nalezen, hier-en-daar wat schrappen, er nog iets aan toevoegen . . .

Daarna vindt ze nog honderden type fouten en dat terwijl de computer mee leest, hè . . . Terwijl tante Friet schrijft en lekker op dreef in haar blogflow zit, onderstreept de computer keurig elke fout . . . Ja, binnen een split second is het zo gebeurd en daar heeft ze geeneens erg in, zit al in haar volgende blok, hè . . . Je kan eigenlijk best stellen, dat: Lezen is schrijven. Ja, hij is helemaal van mezelf, hè . . .

Ja, ze was altijd al een lastig klantje, maar je hoeft helemaal niks, hoor . . . Gewoon opzouten en nooit meer terug komen! A ju paraplu!

Kortom: Bloggen gaat bij dat Amsterdamse Mokkel niet van het leien dakje.

Sorry!

Bericht bekijken

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s