Rainy day

Zonder mist … Ook zit ik prop … Ik ruim eerst 5% op en dan wil ik van beneden naar boven, dat alleen al duurt ruim één uur …

Dit bruggetje was gefotografeerd op een hele, mooie en heldere dag in november . . . , dat weer wel. Voor me fans: Peter en Derrick, want die vinden Amsterdam excellent en zo is Amsterdam ook . . .

Mocht u het toch nog beter denken te weten? Ik kom u wel volkomen in elkaar trappen! Dat zou ik zo dolgraag eens willen en weet ook precies wie allemaal . . . Soms, verbaas ik me er oprecht over . . . , dat ik nog géén levenslang heb . . . Nee, aan me buren ligt dat niet, die bitches doen hun uiterste best, hè . . .

Me fotobestand is ook nog eens lood zwaar, hè . . .

Ja, om op te schieten!

E L F R I E D E

5 Gedanken zu “Rainy day

  • Nee! Hoe kom je erbij? Ik kom niet of nauwelijks nog door me fotobestand, dat is loodzwaar. Moet jij toch ook ervaring mee hebben . . .
   Nee, me allerliefste fan ga ik niet doodschieten: Ik heb ook géén revolver in huis. Bovendien, dan moet ik eerst helemaal naar Groningen en ik weet je adres niet.
   Hoe is het nu met je boek? Kan ik het kopen? Wat is de titel van Peter Grey … Waarom hoor ik niks meer van je? Druk? Nog veel drukker dan druk? Je hebt een nieuwe vriendin. Ik vat hem, groetjes! 30-11-`20
   Als ik in de Kinkerstraat ben . . . , zal ik de boekwinkel eventjes in struinen . . . Doei!

   Gefällt 1 Person

   • Ik maak mijn fotootjes eerst klein voordat ik ze plaats Elfriede. Anders vreet het ruimte. Ik gebruik een gratis programmatje dat Pixresizer heet. Met mijn roman ben ik nog bezig. Ik heb een drietal mensen gevraagd het concept te lezen en kritiek te leveren. En dat hebben ze gedaan! Kritiek leveren bedoel ik. En tot overmaat van ramp nog verstandige kritiek ook. Dus daar ben ik mee aan de slag gegaan. Dat boek komt er, ergens in het eerste deel van volgend jaar. De titel gaat zijn: De winter van het plan. Als het er is laat ik het je weten!

    Gefällt 1 Person

 1. Zat er een plan in de winter? Je was wat van plan op Ibiza en toen bleek het winter te zijn? Dat belooft niet veel goeds . . . Ik laat me verassen en zo zie je maar: Je bent lekker driftig bezig, zit helemaal in je schrijvers flow . . . , dan kraken ze het af . . . Nee, die zagen we niet aankomen.
  Joop Braakhekken, zo heet die man, dacht ik, zei: „Het gaat erom, dat je met liefde en veel genoegen en vooral ook met heel, véél plezier je boek schreef . . . Al het overige doet er niet toe. Laat ze lullen als Brugman, want er is altijd wel wat.“
  In het begin dorst ik ook nauwelijks een stap op internet te zetten. Nee! Alsof mensen dat ruiken, hè . . . Gaan ze me vertellen hoe ik moet bloggen, wat ik moet bloggen: Ik moet helemaal niks!
  „WordPress wordt op tijd betaald,“ zei Hendrikje de Brave, want hij gunt mij dat . . . Verder moet iedereen zijn smoel of bakkes houden, want als het een kutdag is, zoals vandaag, wil dat nog niet zeggen, dat me inspiratie de pan uit vliegt. Dan is het ook nog altijd mijn ouwe wijven en kut-inspiratie, die ik blog en niemand anders, want die schijten heel anders op de pot. Trek door die hap! Het begint hier al te meuren! Zeikers! Nee, ouwe Zeikers, Pisnichten!
  Peter: „Elfriede! Moet dit nou?“
  Elfriede: : „JA!“ Amsterdam, 30 november 2020

  Gefällt 1 Person

  • Zie je wel, dat jij het leuk vind … Mensen met kritiek zou ik het liefst op hun smoelen . . . Ja, laat zelf je handen wapperen, denk ik dan, daar zijn ze te stom voor . . . , te arm misschien . . .
   Je doet het goed en zelf kunnen ze het niet en dan zijn ze op hun ego of hun te kleine pik getrapt: YOU NAME IT! Wat dat aangaat zijn het net wijven, die kunnen de zon ook niet in het water zien schijnen.
   Ik ga een gedicht voor je citeren van Annie M.G. Schimdt … Amsterdam, 1 december 2020

   Gefällt mir

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s