Geveltjes in de polder

Mara wordt vandaag vierenvijftig en is ook al oma.

Nee, ook nooit geboorte kaartjes gehad . . . , ook niet toen Mia werd geboren.

Mara is in Amsterdam geboren, kan wel zeggen dat ik erbij was en daarna had ik me snor gedrukt in 1967 ging die Slet in Zandvoort werken . . . Echt waar! zelfs afgestudeerde psychologen worden hier gek van . . .

Andere tijden, hè . . . Theemuts!

Aan Peter had ik het al eerder geblogd: Ik ben nog lang niet klaar met me blog, ook al is hij gepubliceerd, sleutel er nog dagen-, weken-, maanden-, en jarenlang aan . . . Dus, in me vorige blogs wilde ik dit nog even vermelden: * http://www.Ranonkel.com * telefoon: 0299 – 684004 op de Middenweg 171 – aan de oude vee-, of paardenmarkt in Middenbeemster. In 2016 vierde wij er onze veertigste trouwdag en op me blog: ‚Haantje de voorste‘ van 9 december 2016 kun je er alles over lezen. Ik had de etalage van de Bloemenzaak Ranonkel van buitenaf gefotografeerd . . .

Lees ook: ‚En géén gekonkel bij Ranonkel‘ van 24 december 2016 & op 6 december 2016 schreef ik: ‚Kattenbakken zijn schoon‘ . . . Je kan ze wel even bellen en iets bestellen, het voor de deur afhalen, dus niet maandag een kerst arragementje bestellen en het op het allerlaatste nippertje . . . Zoek het zelf maar uit:

http://www.Ranonkel.com

Van harte hoop ik dus . . . , dat ik dat niet meer hoef mee te maken . . . Ja, mensen hadden al lang genoeg last van dit ouwe lijk . . . Ze begint al te meuren . . . Ze gaat naar Paulien Cornelisse kijken . . .

E L F R I E D E

Ein Gedanke zu “Geveltjes in de polder

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Google Foto

Du kommentierst mit Deinem Google-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s