Kerst in Amsterdam

Ik had ‚Tegelmozaïek‘ aan geklickt en hij gaat weer zijn eigen gang, dus dit was in 2017 euh . . . , 2018 . . . , dit schiet niet op . . . , sta overal geblokkeerd . . .

Ik moet even bijkomen: Het lukte me niet om foto’s die ik vandaag van heel, veel bloemen had gemaakt, op dinsdag 22 december 2020, te downloaden, omdat tante Friet met haar dementerende treiter er niet meer uitkwam. Ik dacht: Morgen is het donderdag en ik moet de afwas nog doen, ik moet de was doen, ik moet ook nog stofzuigen en als ik koffie heb gedronken is het al 16.30 . . . Kortom, dan kan ik me benen op een kussentje leggen, want het is dan al donker . . .

EEN BB-, & BB-PAARDENSTAART

Betty in Sylt: „Géén paniek,“ gilde ze vanuit Sylt, „dan kam je je haar toch na de kerst uit & ik vind een kort koppie ook praktischer . . . Je draag ook géén peticoats meer en een BB-ruitje & BB-paardenstaart, dat was zestig jaar geleden . . . Doe effe niet zo hysterisch . . .“

Tante Friet: „Hoe moet dat nou na me tachtigste?“

Betty in Sylt: „We bellen wel.“

Tante Friet: „Ja . . . , ik wil niet eens meer hier in Amsterdam blijven, rot meteen op als Hendrikje de Brave er niet meer is, hebben ze niks te roddelen: „En . . . , hij was altijd zo goed voor dat kankerwijf!“ & „Hij was vandaag nog voor die Trut naar de Beemster gegaan, enz. + ect. . . .“

Tant Friet wil hier echt weg! Ja, die kut-deuntjes kent ze ondertussen wel . . . Veel Amerikanen van onze leeftijd zitten wel een half jaar op zee, zijn ze aan het cruisen, daar heeft die trut ook géén zin in, want na vijf minuten kennen ze je hele leven . . . , weten ze precies hoeveel geld je op de bank hebt staat . . . Zitten ze de godganselijke dag aan tafel, want in de keuken wordt zó geweldig lekker gekookt. Ja . . . , en dan weegt die trut 120 kilo en dan krijgt dat Kutwijf nog géén hartaanval . . . ZEIKERS!!!

Soderflikker op!

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s