“Only if you have been in the deepest valley, can you ever know how magnificent it is to be on the highest mountain (peak) .”

Yes, I know . . . Ik beklom de alpen in Zwitserland en Oostenrijk, was vaak in Tirol, want mijn moeder: Mamma Jos had daar een pied à terre voor één heel jaar gehuurd . . . Kon je er zo, wanneer je wilde binnen vallen & je kon je rommel daar laten liggen, want soms maakte ik huttentochten met vijftien kilo op me rug en géén centje pijn . . .

En waar blijven nu de denigrerende grapjes?

Theoretische gezeik: Er moet vijftig kilo af, wat makkelijker gezegd is dan gedaan. Me moeder was zo stom en had 40 jaar later moeten neuken . . . , dan was ik nu vijfendertig en had ik nergens last van. Geinig, hè . . .

Al ik nu naar de sportschool of Fitnesscentre of HealthCity ga moet ik bij de Jacobs Ladder wel een fysiotherapeut hebben of een personel trainer, want als ik te hard ga blijf ik er met me voeten in hangen.

JA, LIGT ZE MET GEBROKEN POTEN IN HET ZIEKENHUIS!

Ja, ik weet er alles van: al meer dan honderd jaar!

E L F R I E D E

Ein Gedanke zu ““Only if you have been in the deepest valley, can you ever know how magnificent it is to be on the highest mountain (peak) .”

  1. Als ik bezig ben met me blog, lijkt het wel alsof iedereen meteen al mee kan lezen, vanuit de verste uithoeken van de hele wereld!
    Ik ga aan me opgewarmde prakkie beginnen. Had meer dan een half uur met me keukenmanager overlegd, na meer dan een half uur wist hij het weer beter.
    Ik: „Lul! Als ik die gore rijst van jouw Toko opwarm, kan daar géén Babi Pangang van de Afhaal Chinees door.“ Zulke dingen snapt hij niet en ik krijg een harde harses van die Zakkenwasser! Echt waar . . .
    Pas als ik dood ben, dan doe ik het eindelijk goed. Moeten dus wel lang op wachten. Dan krijg je dat valse gezeik: en ze kon zo mooi overhemden strijken en ze deed de afwas altijd braaf met de hand . . . , daar heb ik dan helemaal niks aan. Stel je voor iemand zegt: „Ik lees je blogs.“ Ze stikken er nog liever in! Elfriede, 26-12-2020

    Gefällt 1 Person

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s