Yepy Ja-Hey Motherfucker

Gisteren poepte ik in me broek! Wat nou stille nacht heilige nacht?!?

Om hychiënische redenen had ik me net gedouchd en verschoond, omdat je op mijn leeftijd, voor je er zelf erg in hebt, in het ziekenhuis ligt . . . Er kan van alles gebeuren: Kutwijf brak haar poten . . . , om maar iets te noemen . . . , ze struikelde . . . , bleef hangen . . . , kreeg ruzie met haar buurman en trok meteen een heel, lang slagersmes uit haar keukenla . . . , die hij met gemak uit de klauwen van zo`n oud lijk kon trekken!

Ypie Ja Hey Motherfucker!

Ja, vanaf de eerste dag dat ze hier kwamen wonen . . . JA, KUTWIJF BEGON, HÈ MOTHERFUCKER! Die meiden: Stacey & Bonney worden door hun ouders mee gesleept in hun haat campagnes, wat heel normaal in dat soort criminele milieus . . . Nee, tante Friet maakt van haar hart géén moordkuil . . . Ze kunnen het van haar krijgen, zoals ze het willen hebben . . .

Ypie Ja-Hey!!! LUL-DE-BEHANGER!

Ypie Ja-Hey MOTHERFUCKERS!

Jullie zien mij niet zitten, hè . . . > Nee, op de Wallen achter de ramen, hè . . .

FUCK OFF!

Waar was ik? Zit die ouwe trut in het goeie blok? Oké . . .

GOED ZO!

KON NIET BETER!!!

VALT WEER TEGEN, HÈ . . . BITCH!!!!!!!!

JA!

E L F R I E D E

2 Gedanken zu “Yepy Ja-Hey Motherfucker

  • Ik blog wat meer over de Sint Nicolaasbasiliek gebouwd in 1885, zoiets, want we hadden in Amsterdam alleen maar Onze Lieve Heer op Zolder, de boel was hier zo calvinistisch als me stinkende reet. Gelukkig hoefde ik gisteravond alleen maar me Tena Lady te verschonen. Maar, ik schrok me de pleuritus, want ik had de dunne en redde het tot de pot … Als je de dunne hebt, heb je aldoor aandrang of ik heb de dikke: Nee, het is nooit goed bij mij: Zelden! Ik ga niet naar de huisarts: „Dokter ik niet schijten! Kunt u even naar me aambeien kijken?“ Zie je het voor je? Dat regelt die Regel-Teef van hem niet: ZEIKWIJF! Vroeg ze aan me hoeveel kopje koffie ik dronk. Ze wilde weten hoeveel suiker ik in me thee deed. Me nacht creme van Vichy vond ze te duur … Douwe zelf: kreeg ik zelfs niet aan de lijn, want ik moest eerst een hartaanval krijgen en dan pas had Douwe zelf tijd voor die Oost Europese Kanker Hoer!
   Ja, het liefst blog ik lekker in me eigen bubbel: Fuck of!
   Elfriede, 26 – 12 – 2020

   Gefällt 1 Person

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s