White trash

Tante Friet was eventjes totaal onthust & er helemaal onderste boven van, vergat helemaal wat ze wilde bloggen en ze denkt, dat ze contact had met de universitaire wereld . . . , van heel-ver-weg. Geen idee! Iets in de buurt van Rusland . . . Professioneel was er een vertaling bij, die je kon aanklicken op Nederlanski . . . Dan moet er toch ergens iemand zijn geweest, die in één keer 16 blogs van die Ouwehoer leuk vond . . .

Ze is een Einzelgangster & tot Gangster gebrandmerkt, wat die Tèringhoer omarmt . . . Betty in Sylt vindt dit niet leuk, maar het is niet anders . . . Stel je voor: Dat die Pokken-Slet, dat Stinkende Stuk Stront tachtig wordt in 2024!!! Gaat die Geile-Kanker-Hoer ook nog naast haar schoenen lopen . . . Nee, kennen we niet hebben!

De Jackpot voor die Hoer!

Die Tèring-Snol met haar Botex-Hangtreiter ging onmiddellijk in zoveel mogelijk jaren op wereldreis en haar schip strandde in Madrid . . . Dat viel enorm tegen, want er was zojuist tien centimeter sneeuw gevallen, haar voeten bevroren onmiddellijk in die uit getrapte Nike’s, ze zoop-en-vrat zich totaal lens & die bezopen Tèring-Slet met haar ouwe Botex-Uitgelubberde Hangtreiter viel in een besneeuwde Madrileense goot in slaap . . . Een multimillionaire lag eindelijk daar waar ze thuis hoorde . . . Verbeelding!?! Enkel-en-alleen voor de buurvrouw, hè . . .

LAPLAND

Nah!!! Als het nu een hèèl, klein, beetje mee wil zitten, zijn jullie over twee jaar van die Typhus-Slet helemaal verlost . . . Ook had ze nog de Aller Heiligste Chansonnière in de aanbieding . . . Liesbeth List stierf op 25 maart 2020 . . . Het was tante Friet, met haar verlopen, uitgezakte, gegroefde botox-treiter totaal ontgaan, maar de talent & gloedvolle vuurtorendochter geboren op 12 december 1941 . . . Dus, nog eventjes geduld alstublieft, dat is een zeer, beschaafde & schone zaak . . . Je zal het altijd weer zien & meemaken . . . Gooi die Tèring-Slet noch voor haar tachtigste bij het grofvuil, want ze gaat absoluut naast haar schoenen lopen, met haar stinkende, bescheten Tena Lady`s . . .

Gillend van ellende schreeuwde Peter vanuit Groningen: „Liesbeth, drie jaartjes ouder en Jan maar twee?“ „Schiet lekker op, hè . . . ,“ brulde ze terug naar Groningen en in 2026 is ze vijftig jaar getrouwd . . . „Ja, gewoon bij het Grofvuil!“ Sterft ze vanzelf aan onderkoeling . . .

Peter: „Met katten ga je liefdevoller om . . .“

Tante Friet: „Stel je voor? Je zoekt een beetje aandacht, een heel klein beetje contact, bij een „aardige & leuke“ man dan moet hij heel, erg erg vlug naar huis, want zijn poes heeft honger, dat Kutwijf pleurt hij meteen bij het grofvuil.“

„Ach jongen!,“ schreeuwde ze weer naar Groningen, „zoiets verzin je niet.“

Ze gaat naar bed met haar geitenwollensokken . . . Toen de oven nog warm was, had ze haar sokken er even in willen leggen. Ze dacht er wel aan, maar ze had het tè druk: Railaway begon over tien minuten en ze zag Lapland wel zitten: grote meren, eindeloze naaldwouden . . . & géén gezeik met buren . . .

Kortom: Genoeg houtpulp voor de papierverwerkende industrie in Beverwijk.

E L F R I E D E

2 Gedanken zu “White trash

  1. Sokken in de oven…. daar had ik nou nog nooit bij stilgestaan, dat je dat kan doen. Maar waarom ook niet? Als je helemaal naar Lapland moet. Of Madrid. Ik las in de krant over een Nederlandse in Madrid die zei dat ze dit zelfs in Nederland nog niet had meegemaakt. Die is in 1979 niet in het noorden geweest dan (of ze is nog jong, dat kan ook) Een kat, dacht hij, heb ik nooit gehad. O ja, heel vroeger, toen onze Peter nog een Petertje was. Een rood boerderijkatje dat zich de eerste dagen doodsbang achter de gashaard verschool en toen-ie daarachter vandaan kwam meteen de hele huishouding overnam, inclusief hond, goudvis, hamster, parkiet en natuurlijk de mensen. Hij dacht: als ik ooit nog eens in zo’n mooie Noord-Hollandse molen mag wonen maal ik het water terug in de polder. En dan vaar ik naar het zuiden, piratenvlag in top, kat op de voorplecht, het is 2024, boven de Grote Stad barst een vuurwerk los…

    Gefällt 2 Personen

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s