H O L L A N D

Met de titel: „Je leert het meest van iemand met ervaring,“ schreef Jim Jansen over Ionica Smeets, die als hoogleraar wetenschapscommunicatie aan de Universiteit Leiden is verbonden, op zaterdag 5 september 2015 in Het Parool, op pagina 36: WETENSCHAP. Nu hoort of leest de Algehele Goegemeenschap ‚t eens van ’n knutselaar verbonden aan de Technische Universiteit Delft, die per ongeluk dingen uitvindt door creatief te blijven proberen: „Nu is ‚t ontwikkelen van technische creativiteit de rode draad in alles wat ik doe.“ Rolf Hut … Hij wil het leren van mensen die ergens, zoals bijvoorbeeld bloggen, goed in zijn . . .  Ik wilde de foto’s die ik nam in Haarlem en straks in Alkmaar en Leiden wel op me blog hebben . . .  „Heerlijk! Dat ouwe mokkel ken ‚t niet!,“ hoorde Elfriede iedereen weer hardop GENIETEN . . .  ZIJ komt jullie eerdaags wel tegen: SLAPPE ZAKKENWASSERS! Wie scheit heeft aan m’n egodocumentjes . . . , die blijft maar op z’n luie krent zitten pitten . . .  Ja, achter de tv … „Zo je doet, zo je ontmoet!,“ en die is van Yvonne . . .

Laat ik eerst vertellen, dat Hendrikje de Brave me naar Alkmaar wil brengen a.s. vrijdag . . . , daar ben ik erg gelukkig mee . . .   Bindy Lynn wordt zes vandaag en iedereen komt, dus ik ga wat aan me haar doen. Elfriede, zondag 6 september 2015 te Amsterdam, Noord-Holland!

(Zeikers: „Je schrijft dan weer in de derde-, en dan weer in de eerste persoon en ook in ‚t meervoud, we kenne ‚t niet meer vatten, You Snappie?“)

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s