Für Stophel in Deutschland

„Bevor du bei dir selbst  DEPRESSIONEN  oder ein geringes  SELBSTWERTGEFÜHL  diagnostierst, stelle erst mal sicher . . . , dass du nicht Komplett von riesige ARSCHLÖCHERN  umgeben bist.“

Sigmund Freud

* Op de Kop van Jut * aan de Kostverlorenvaart * Westerpark * Amsterdam *

* * *   H   O   L   L   A   N   D   * * * 

Stophel is een prachtige jongen. Ik kan bijna niet geloven dat hij zo’n blonde Germaan is, hij heeft git zwart haar, donkere ogen . . .  Kortom: Een knappe jongen en ik denk dat hij studeert, want hij maakt echt van die professionele blogs in het Duits . . .

Nu ben ik ontzettend benieuwd, want wat ik te bloggen heb . . .  Nah, twee à drie belangstellende hooguit . . . Zelfs van dat stomme, schizofrene zeikwijf, die er mes-scherp elke keer weer bovenop zat: keer-op-keer-iedere-keer weer, omdat haar zoon ook in Amsterdam woont . . .  „En, wat doet die Hoer, hè . . . ,“ vragen al die wijven all over the world zich aldoor af . . .  Ook daarvan hoort en ziet die Dolce & Cabbana-kut opeens al jaren helemaal niets meer . . .

Morgen wel!!! Meer dan honderd views!!! Wat moet die Trut met Stophel van de universiteit? Als ik het niet dacht . . .  Ze gaat deze keer echt met haar DOLCE  &  CABBANA-Kut vreemd . . . 

„Ja,“ zei die DOLCE & CABBANA-KUT, „let vooral goed op!“

OEI!!! OEI!!! OEI !!!

Die Trut stont in bloei! // Trap d’r dood, ///  gooi in de sloot!

„Donder op! Trut je staat in het licht, //  ’t is géén gezicht . . . „
MIJN  KINDEREN  KOMEN  EERST!

Wat wil die ouwe kut? / Gaat haken, borduren of weer breien,  // 

doe je was en ga je keuken dweilen! 

E   L   F   R   I   E   D   E

Ein Gedanke zu “Für Stophel in Deutschland

  1. Vandaag: maandag 4 november 2019 * ééntje * twee * GEFIEL MIR’s en de rest beviel het niet. Ook David uit Ontario, die Bruce Peninsula in het Fathom Five National Marine Park op Flowerpot Island in de Georgion Bay een stalentietgeniet, zo’n af-, en door-, & doorgesleten rotspunt, waarop een dennen boompje staat had gefotografeerd … „Amsterdam? What the Fuck is Amsterdam???“ Dat bedoelt ik. „Betty! Mieppie had gekotst, ik mail je, doei!,“ gilde Frieda-Elsje naar Sylt. „Heb je nog keelpijn?,“ vroeg ze, maar Frieda-Elsje was Ontario al aan het googelen, want in de Atlas lag het in Italië … Ik bedoel: zelfs met foto’s wordt je nog vernacheld …Nee, dat doet David in Canada niet, voor de fotobib. maakt hij prachtige foto’s van vogels, dieren en natuur en niet zoiets als ik doe van ’13 in een dozijn kiekjes‘. Betty vindt ze prachtig: BEK DICHT!!! Dan is ze nog eventje thuis in Amsterdam, in Nederland, nadat ze keihard heeft moeten buffelen. Nee, zij gaat niet met pensioen … Ik maak van de Bilderdijkgracht een foto in herfst kleurtjes, doei! Frieda-Elsje . . .

    Like

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s