Wat eten we vandaag?

 Woensdag . . . , de laatste dag van september . . .


Effe géén idee! Ik heb nog een blik snert in huis . . .


Om je eerlijk de waarheid te zeggen, gaat ik wat aan me haar doen. Hoe je het ook wendt of keert:

Het moet toch gebeuren . . . ,“ toch . . . 

SONY DSC Gewoon een appelkuurtje . . . , zodat we de maand december zonder kleerscheuren door komen.

Ja, hoe je het ook went of keert deze trut wil 90 kilo wegen, al was het alleen maar, om de assistente van dokter Jesse de Fyter te kankeren. Ze is nu op de http://www.huisartsenpraktijkhaarlemmerpoort.nl en telefonisch aanspreekbaar. Ze kan ook kijken of ik had geblogd en niet nog naast de pot lig . . .

Ik had weer wat: midden in de nacht zo rond 2.00 uur . . . , in het weekend ook nog . . . Hoe verzint die Trut het. hè . . . Opeens had ze een bloedneus boven de pot en ging toen kassiewijlen, hè . . . Niet meer op te dweilen en ze stikte UIT EINDELIJK in haar eigen bloed . . .

Daar zou deze ongelovelijke Kattemie, dat Kankerwijf van Jesse de Fyter enorm . . . , echt intens gelukkig mee hebben gemaakt . . . Wat heeft die Seniele, Stomme, Dementerende Kattemie een intense kanker hekel aan die Tèring Trut . . . Wanneer rot zij voor goed op!

Sterf nog liever, dan dat ik die Trut nog één keer moet spreken of zien . . . „Dan steek je toch je hele artsenpraktijd met certificaten en al in je REET!“

E l f r i e d e

3 Gedanken zu “Wat eten we vandaag?

 1. Maar goed … , aan het witte servetje onder de tomaten kan ik zien dat die mango, met tomaten van mij zijn. Ik woog naakt dus onder de 100 kilo, wat met volle bepakking ruim over de honderd kilo is en ik zie Petra van der Kamp al geilend genieten … Af-en-toe moet ik even op adem komen en zit tegen een hersenbloeding aan te hikken, alleen al als ik aan die trut van een doktersassistente denk . . .
  Kanker Wijf regelde alles! Ja, me rollator staat al klaar, hè … Zij ziet toch ook alles aankomen … Kaken vast opelkaar … Zij regelde alles … , heeft er de pest in, dat ze nog géén suiker heeft. Seniele-Stinkende-Stuk-Stront heeft toch obesitas … En . . . , toen was dat S.S.S.S. weer tien kilo aan gekomen, nergens last van en voelde zich kip lekker, want ze kon heerlijk nog genieten van een enkele pizza …
  „Is dat Stupide-Stinkende-Stuk-Stront weer lastig …“ – Hoe verzin je het!
  Ze moet dus eerst een boek kopen bij Bol,com voor 8,50 euro met de titel: ‚Hoe zeg ik het de dokter‘ … Nou … , ze zien haar liever gaan dan komen, hè …
  Vreselijk! „Moet dat Kutwijf papa & mamma ook nog meenemen,“ vroeg dat S.S.S,S . . .
  Dus, voor die Trut-S.S.S.S. het vergeet: Op maandag, 6.00 uur … `s-ochtends vroeg had ze zelf haar plug uit haar rechter neus getrokken. Die plug was 8 centimeter lang, maar als er ruim ander halve centimeter in zat was het veel, de rest hing op haar bovenlip en was aan haar geläserde snor vast geplakt. Het gedeelte in me neus kwam er schoon uit en was niet bebloed, want het zat meer bovenin, dan onderin en het snotterde allemaal door me linker neus naar buiten. Is het Kutwijf lastig? Dan lees je het toch niet, EIKEL!
  Amsterdam, 30 september 2020, 16.30 uur . . .

  Gefällt mir

  • Mooi, hè … , die appels: HET ALLERBESTE MEDICIJN!
   Jesse de Fyter: „Maak je niet zo druk!!! Er is niks aan de hand …“
   Dat zeg ik toch aldoor: „Er hoeft helemaal niks te gebeuren en het escaleert al . . . , dat komt omdat die trut van jouw alles zo lekker regelde, hè . . . Als ze me urine wilde hebben, dacht ik, dat ze me op soa’s wilde onderzoeken. Weet ik veel. Zij wil me urine onderzoeken, niet ik en Douwe ook niet.
   Ja, en dat is iets voor Alette Bubberman-Stokman en zo werkt iedereen & alles lekker langs elkaar heen. Wat een KUT huisartsenpraktijk … „Druk-druk-druk-druk-druk-druk-DRUK-HÉÉL-ERG-ONTZETTEND-DRUK!,“ en wat denkt u? „Het wordt nog drukker, want u tweede corona-golf is al onderweg ,,, Jonge mensen hebben overal schijt aan ,,, Zij leven nu en ze leven maar één keer en dan gaan we met zijn alle naar de kroeg! Hoera!“
   Amsterdam, 30 – 9 – 2020 en nog wat: Ik heet van huis uit Elfriede.

   Gefällt mir

   • Gisteren ouderwets op ze Hollands gekookt: spruitjes met een Duits Biefstukje en helemaal opgegeten. Hendrikje de Brave liet de helft liggen, want hij zit na één enkel spruitje al vol en ik: „Spruitjes pis je gewoon uit! Je krijgt van spruitjes géén hangpens, maar wel van dat gezuip … “ Géén land mee te bezeilen … !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
    Ik: „Wat heb je vandaag dan allemaal zitten vreten?“
    Hij: „Één broodje ossenworst, meer niet …“
    Ik kan bunkeren … Ja, me maag moet eruit … En, wat heeft die Trut nog meer te MOETEN?
    Amsterdam, 1 oktober 2020, 9.50 uur … , Hollandse Zomertijd . . .

    Gefällt mir

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s