Keuken uit 1600

„Ik ben een redelijk hedonistisch mens,“ schreef Philipp Blom in De Volkskrant van 5 oktober 2020 op pagina 12. Hij is historicus en schrijver en is netzo als ik één EINZELGANGSTER met de nadruk op gangster natuurlijk.

Hij zei: „Je kiest je leven niet uit een catalogus, je bent overgeleverd aan wat je overkomt.“ Wat een openbaring . . . Als ik mocht kiezen, zou ik in deze keuken willen leven. Ja, stom, hè . . .

Die kutmolen staat dus in Den Oever en dacht: Ik ben in de buurt, moet naar het Westfries Museum in Hoorn en ondertussen is me fotobestand prop . . . Het vervolg is op blog: ‚Keukens anno 1600 & 2019‘ . . . Ja, eet ze!

T R U T J E H O L A

Ein Gedanke zu “Keuken uit 1600

  1. Niemand hoeft mij iets uit te leggen, dit seniele, dementerende wijf weet dat ze haar blogs, net zoals haar pizzadeeg eventjes moet laten rijzen, zo dat ze ten eerste haar foto’s kan vinden en niet achteraf en ten tweede moet jij even opletten … , wat Trutjehola na twee weken allemaal heeft te ouwehoeren, hè …
    Ze moest alleen nog even Hoorn zoeken en had meteen vijf Lullen in me nek: „Jongens! Rustig effe! Ik was nog niet zo ver en nu staat alles ook nog omgekeerd!“
    Dus, we beginnen bij 1600, hè . . . Ja, die vat ze en daarna doen we de keukens van 1600 tot 2019 … Nee, ze heeft nog steeds geen parkinson . . .
    Gôh . . . Valt weer reuze tegen, hè . . . Elfriede, 23 november 2020

    Gefällt mir

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s