Kutweer weer

OP DE KOP VAN JUT

P1040709
IK, Frietje dus: duikt de koffer meteen weer in, de computer werkt weer niet mee: e r   zitten geen spatsies tussen de woorden, ook niet als ik eventjes wacht met typen . . .

IK

Ze blijft er toch maar uit, anders slaapt ze vannacht niet meer, soms valt ze eventjes weg achter de tv, als ze lekker zit met een kussentje in haar nek . . .

E   L   F   R   I   E   D   E

2 Gedanken zu “Kutweer weer

 1. Hier ook weer om in bed te blijven. Maar ja, inderdaad, dan doe je ’s nachts geen oog dicht. (Doe ik so wie so niet, niet voor het ochtendgloren. Maar dat gloren duurt nog even. Woensdag sneeuw op de hoger gelegen gebieden. Ik ga op het dak van mijn gebouw staan en wacht met gesloten ogen op wat komen gaat.

  Gefällt mir

  • Hé! Kijk je uit, straks waai je nog van het dak af … Woon je 75 hoog onder het dak van een flat? In de stad Groningen neem ik aan, want op het boeren land vallen ze om: aardbevingen en storm op zee met windstoten van 125 kilometer per uur …
   Op me balkon had ik het ook gevoeld: Ik deed de deur open en een sterke windvlaag smeed die deur met geweld tegen het balkon en ik werd mee getrokken. Ik was zelf redzaam, had de tegenwoordigheid van geest om met me goeie linker voet de klap op te vangen, want me rechter voet had het niet overleefd …
   Dan zijn er van die dagen, dat ik het wat kalmer aan wil doen, om me voet niet zo te belasten en dan kan die trut weer niet slapen … Hard, harder, keihard werken zit in mijn systeem en loop me dan ook niet in de weg, want we moeten door gaan … Dacht het wel … Elfriede, dinsdag 25-2-2020, 14.10 uur … BAKKIE!

   Gefällt 1 Person

www.friedabblog.wordpress.com Leave a Reply

Trage deine Daten unten ein oder klicke ein Icon um dich einzuloggen:

WordPress.com-Logo

Du kommentierst mit Deinem WordPress.com-Konto. Abmelden /  Ändern )

Twitter-Bild

Du kommentierst mit Deinem Twitter-Konto. Abmelden /  Ändern )

Facebook-Foto

Du kommentierst mit Deinem Facebook-Konto. Abmelden /  Ändern )

Verbinde mit %s